1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> pametni telefoni

Kako vklopiti in izklopiti iPhone

Med normalno uporabo se iPhone ne izklopi. Ko pritisnete gumb "Sleep/Wake" ali pustite telefon nekaj minut pri miru, se zaslon izklopi, sam sistem pa ostane aktiven, tako da se vaše aplikacije izvajajo, glasba predvaja in alarmi so nastavljeni. Če želite dejansko izklopiti in znova vklopiti iPhone, morate pridržati tipko »Sleep/Wake«, namesto da bi jo hitro pritisnili.

1. korak

Pritisnite in držite gumb "Sleep/Wake" na iPhonu tri sekunde, da se prikaže drsnik za izklop. Za izklop povlecite drsnik od leve proti desni.

2. korak

Počakajte, da se osvetlitev ozadja na vašem telefonu izklopi – pred tem boste morda nekaj sekund videli osvetljen črn zaslon – nato znova pritisnite in držite »Sleep/Wake«, dokler se ne prikaže logotip Apple.

3. korak

Povlecite od leve proti desni, da odklenete svoj iPhone.

4. korak

Vnesite geslo, če ga imate, da odprete začetni zaslon. Če imate iPhone 5s ali novejši in ste nastavili Touch ID, lahko namesto tega položite palec na gumb »Domov« za odklepanje s prstnim odtisom. Tudi če nastavite kodo za aktiviranje po več urah neuporabe, jo morate vnesti, ko prvič odklenete telefon po vnovičnem zagonu.

Nasvet

Če vaš iPhone zmrzne in ne prikaže drsnika za izklop, ga ponastavite tako, da za 10 sekund držite obe tipki »Sleep/Wake« in »Home«. Namesto da bi se izklopil, se telefon takoj znova zažene in prikaže logotip Apple.

Izklopite lahko z začetnega zaslona ali v kateri koli aplikaciji.

Če se vaš telefon ne vklopi, ga priklopite za 20 minut, da se prepričate, ali ima dovolj energije, preden poskusite znova. Če še vedno ne deluje, ga poskusite povezati z iTunes v računalniku. Po potrebi vas bo iTunes pozval, da obnovite sistem telefona.

Opozorilo

Za razliko od preklopa telefona v način spanja, če ga izklopite, izgubi vse neshranjene podatke v aplikacijah. Pred zaustavitvijo shranite in zaprite vse datoteke, na katerih delate.


  1. Kako Turn Off My iPhone 3G omrežje
  2. Kako Turn iPhone 3G off in
  3. Kako Turn Off iPhone EQ
  4. Kako Turn Off Lokacijske storitve na iPhone
  5. Kako Turn Off Wi-Fi na iPhone