1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> Mobilni telefoni

Kako Hook Up Emerson Bluetooth z LG Ally

Ko vključite funkcijo Bluetooth v telefonu LG Ally , lahko par slušalk , da bi vaš telefon prostoročno brez naglavnih žice v napoto . Vsak proizvajalec slušalke Bluetooth ima edinstvene metode za seznanitev svoje slušalke , tako razumevanje postopka in pass kodo za vašo Emerson slušalke vam bo pomagal povezovanje telefona s slušalko v nekaj minutah. Priklop za prostoročno telefoniranje Bluetooth slušalke rešiti sami boj za uravnoteženje telefon , medtem ko se ukvarjajo z drugimi nalogami . Navodila

1

Izklopite za vaše Emerson slušalke. Pritisnite in držite gumb "Sprejmi" , dokler ne vidiš rdeče in modre luči utripajo na slušalkah .
2

Pritisnite na tipko "Meni" na vaš zaveznik. Izberite " Settings ", nato izberite " Nastavitve Bluetooth . " Kraj ček v polje za aktivacijo z oznako " Bluetooth ". Izberite " Scan za napravo . "
3

Poiščite Emerson slušalke na seznamu naprav . Dotikajte slušalke na seznamu seznanite telefon s slušalkami . Vnesite šifro za Emerson slušalke na poziv. Privzeta koda je "0000 ".

  1. Kako un- SyncBluetooth Headset
  2. Kako Pridobi geslo za moj Paros - 10 Headset
  3. Kako povezati Motorola H820 Bluetooth
  4. Kako poslati Sound za Bluetooth slušalke Iz PC
  5. Kako kavelj PlayStation 3 Bluetooth Kos na telefon