1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> iPhone

Kako prenesti glasbo, shranjeno na računalniku , da Apple iPhone

Vsak iPhone imavgrajen iPod aplikacija, ki vam omogoča, da gledajo video posnetke in predvajanje glasbe , shranjene v notranjem pomnilniku naprave . Lahko kupite in prenesete glasbo neposredno na iPhone iz spletne trgovine iTunes , ali s sinhronizacijo obstoječo knjižnico glasbe iz računalnika s pomočjo programske opreme iTunes multimedia upravljanje. Ko ste nastavili iTunes , dodajanje nove glasbe in upravljanje vašega iPhone knjižnica postanehiter in učinkovit postopek, ki zagotavlja, da boste vedno imeli velik izbor najljubšo glasbo kadarkoli želite.
Tisto, kar potrebujete
iTunes opreme
iPhone USB kabel
Navodila
1

Prenesite in namestite najnovejšo različico iTunes na vašem računalniku . Kliknite na ikono iTunes na vašem namizju , ko je namestitev končana.
2

Povlecite in spustite svoje glasbene datoteke v " Library " oddelek na vrhu v levem stolpcu v iTunes. Te datoteke bodo dodane v glasbeno knjižnico iTunes , pripravljen za sinhronizacijo.
3

Povežite vaš iPhone z računalnikom prek svojega USB kabla . ITunes samodejno zazna iPhone in jo na " Devices " dodaja v stolpcu na levi strani .
4

Izberite iPhone od " Devices " seznamu in kliknite na "Music" zanka.

5

Kliknite preveriti " Sync Music" okno na vrhu "Music " zavihek , nato kliknite na gumb " Sync " v spodnjem desnem kotu . Počakajte, računalnika prenosov glasbe knjižnic na vaš iPhone .

  1. Kako prenesti glasbo na iPhone 3G S iTunes 9
  2. Kako prenesti glasbo na iPhone 3G
  3. Kako urediti glasba na iPhone
  4. Kako Sync glasbe iz iPhone na računalniku na iTunes
  5. Kako naj glasbo na iPhone Brez iTunes