1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> kamere >> Digitalni fotoaparati

Kako Print barvno fotografijo

Tiskanje slik , ki se uporabljajo , da se nekoliko iz težav. Danes si lahko hitro in poceni tiskanje lastne barvne fotografije doma na svojem računalniku . Vse, kar potrebujete , jetiskalnik , barvni črnila in fotografski papir natisniti slike visoke kakovosti . Kaj & # 039 ; S še bolje , lahko obrežete , prilagoditi izbrisati učinek rdečih oči , skrivanje madežev in povečavo slike , ki jih sami doma. Vstavite vaš fotoaparat & # 039 ; e pomnilniško kartico v računalniku (ali priključite fotoaparat na računalnik preko USB kabla ) , in vam & # 039 ; re vse pripravljeno za tiskanje fotografij
tisto, kar potrebujete .
Colored ink
brizgalni tiskalnik
Printer papirja
Navodila
1

Poskrbite, da vaš brizgalne tiskalnike & ali sublimacijski tiskalnik & ; mdash ; je pravilno mdash zasvojen do vašega računalnika . Inkjet in barvno- sublimacijski tiskalniki delujejo najbolje , da natisnete visokokakovostne fotografije . Najpogostejši tiskalniki so danes brizgalnike
2

Odprite tiskalnik & . # 039 ; e pokrov . Odstranite črno- belo kartušo iz tiskalnika , če je to potrebno . Vstavite barvno kartušo v režo za kartuše.
3

Odstranite stari papir za tiskalnik iz pladnja za papir . Pravilno vstavite fotografski papir v pladenj za papir . HP , Canon , Kodak in Epson vse narediti kakovosten foto papir za tiskanje . Tiskalnik vam morda morali postaviti fotografski papir v pladenj sphoto stran obrnjena navzdol.
4

Odpri Fotogaleriji . Kliknite na fotografijah , ki jih želite tiskati iz računalnika .
5

Izberite velikost tiskanja slike na desni strani zaslona . Standardna velikost fotografije je 4 cm za 6 centimetrov dolge ( 4 - stranski 6 )
6

Izberi " . Print " v orodni vrstici. Odpre seločeno okno ; v tem oknu, izberite " Print " spet .

  1. Kako uporabljati Photo Kiosk
  2. Kako narediti barvni tisk
  3. Kako Tiskanje panoramsko fotografijo
  4. Kako Print Passport Fotografije na HP Photosmart A610 tiskalnik
  5. Kako Print Z iPhone