1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Global Positioning Systems >> RFID

Kako naj vlagajo v delnice RFID ?

RFID je kratica za identifikacijo radijskih frekvenc . Ti predmeti so pasivni čipov , ki se uporabljajo za sledenje in identifikacijo predmetov. Na primer , Walmart jih uporablja , da bi spremljali svoje pošiljke zalog in jih tudi uporablja za upravljanje ravni zalog. Ker imajo široko pritožbo , bi jih bilo treba obravnavativredno naložbo . Imajo že nadomesti skeniranje črtne kode v mnogih velikih trgovina verigami , saj RFID zagotoviti več informacij . Tisto, kar potrebujete
Stock grafikonov orodja
Proste Prikaži več navodil

1

Odprite posredniško račun. Nekaj ​​primerov Schwab, E * Trade in TD Ameritrade . Posredniki, ki so člani Financial Industry Regulatory Authority ( FINRA ) in Investor Protection Corporation Securities ( SIPC ) nudijo dodatno zaščito .
2

Obiščite spletno stran RFID Naložba , in izbere podjetje, v katerem želite vlagati. Ta stran ima profile na stotine podjetij , ki sodelujejo z RFID. Zagotavlja opise , kaj ta podjetja delajo skupaj z ticker simbolov svoje zaloge .
3

Preverite osnove . Ko ste izbrali nekaj podjetij , ki vas zanimajo , obiščite Stock Counter stran spletne strani MSN MoneyCentral . Vnesite v simbol Ticker staleža in kliknite na "Get Citat ". Pomaknite se navzdol po strani in poglej na desni strani zaslona pod " borze Scouter . " Ti bodo imeli več od enega do 10 . Zaloge , ki imajo osem, devet ali 10 tradicionalno prekašajo trg .
4

Preverite200 - dnevno drseče povprečje (DMA ) . To jepokazatelj, da številni poklicni trgovci uporabljajo , da bi ocenili moč staleža . Če jestalež nad 200 DMA , to kažezalog je močna in verjetno premakniti višje. Če je nižja od 200 DMA , je to znak šibkosti .
5

Ugotovite, ali jezalog v porastu . Potegnemo črto čez vrhovih vzponi in še eno čez padcih na zalogi. To bo ustvarilo trenda kanal . Odločite se, ali je ta kanal premika navzgor ali navzdol . Ti programi vam lahko pomagajo ugotoviti, kaj kupiti in kdaj.
6

Prijavite se v svoj račun borznoposredniške ko ste pripravljeni za nakup zalog in vpišite "meja " red . To kupi zaloge , ko je kot posebno ceno. To omogoča, da boste dobili ceno, ki jo želite , ne pacene, kina trgu vam . Nastavite Stop-Loss a če želite omejiti znesek, ki ga je mogoče izgubiti.

  1. Kako vlagati RFID
  2. Kako je RFID Avto Negativno
  3. Kako v vlagati čipe RFID
  4. Kako onemogočiti RFID čip
  5. Kako odkriti čipe RFID