1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Global Positioning Systems >> Mobile GPS

Kako Track GPS na telefon Nextel

Nextel telefonov , ki vključujejo Global Positioning System (GPS) Naprava vam lahko pomagajo priti do različnih lokacijah lažje . Število prostih GPS storitve so na voljo . Večina Nextel telefonov ne prihajajo z GPS , tako da boste morali kupiti posebno Nextel GPS telefon, ki je lahko drago . Navodila

1

Najdi GPS program. Različni ponudniki GPS ponujajo programsko opremo brezplačno , kot so Google Mobile Maps (glej reference) , Mologogo in Instamapper ( glej vire ) . Odvisno od tega, kaj izbira izberete , lahko uporabite programsko opremo , da bi dobili priporočene smernice za izlet ali začrtati svojo trenutno lokacijo .
2

Navigate na spletni strani ponudnika GPS , ki ga izberete in " Registracija ". Izpolnite potrebne podatke, kot so vaše sedanje celični številko, ime mobitel družbe in najboljši elektronski poštni naslov, na katerega vas dobiti tudi v prihodnje.
3

Namestite GPS program na vašem celični naprava . Vam preveriti mobilni telefon za besedilno sporočilo, ki vsebuje povezavo za namestitev GPS program. Dvakrat kliknite na povezavo za besedilna sporočila in upoštevati navodila na zaslonu, da namestite programsko opremo . Telefon izklopite in nato ponovno vklopite.
4

Pojdite v »Meni« vaš mobilni telefon . Poiščite GPS programsko opremo in zagon programa . Push številko " 0 " na svoj ​​mobilni napravi za tri sekunde ali dokler ne boste videli modro utripajočo piko na napravi .
5

Dvigni navigacijski del vašega GPS programa . Počakajte na tem zaslonu , da pridejo gor , ko boste kliknili » Krmarjenje « v glavnem meniju . Vnesite mesto, kamor nameravate potovati . Ko začnete , da se premaknete svoj ​​mobilni napravi , bo program povedal, kam iti glasno priti do mesta, ki ste ga navedli .

  1. Kako Track Phone Person
  2. Kako Track My Phone Z GPS na računalnik
  3. Kako s programom Nextel zbirke Phone
  4. Kako Track telefon Nextel
  5. Kako aktivirati GPS na telefon Nextel Boost