1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Global Positioning Systems >> GPS

Kako uporabljati GPS LOWRANCE

Gonilniki , pohodniki , jadralci , pustolovci in drugi lahko uporabljajo Lowrance GPS naprave zagotoviti brezskrbno navigacijo na skoraj katerokoli destinacijo. Učenje, kako uporabljati GPS LOWRANCE je dokaj preprost . To predvsem vključuje vzpostavitev in varčevanje točk in iz katere nameravate potovati . Ko so te točke shranjene , jih lahko ponovno prikličete s klikom na gumb .
Tisto, kar potrebujete
Lowrance GLOBALMAP Baja serijo GPS napravo
Navodila Poslovni
1

Počakaj za vašo Lowrance GPS naprave, da pridobijo potrebne satelitske signale za uporabo . Vzemite vašo napravo zunaj , stran od gora, visokih stavb ali težke listje. Prepričajte se, da je antena za GPS sprejemnik ima neoviran pogled v nebo , in pritisnite gumb "Vklop" . Pritisnite smerne tipke , dokler se ne prikažeSatellite Status Page . Ko jenaprava pridobila potrebne satelitske signale , boste zaslišali pisk in videli sporočilo " Položaj kupila" na zaslonu .
2

Shrani kot lokacijo na vaši Lowrance GPS napravo . Točke poti so lokacije , ki so shranjene v vašem GPS sprejemnik , tako da lahko ustvarite poti , da se vrnete na njih kasneje . Shranite lahko svojo trenutno lokacijo kot točko poti kadarkoli z dvakratnim pritiskom na gumb " točko poti " . Da bo rešil točko poti samodejno in ji trimestno številčno oznako .
3

Pomaknite se do točke poti z vašo Lowrance GPS napravo s pritiskom na gumb " točko poti " . Uporabite desno puščico , da označite " shranjene" možnost in pritisnite tipko "Enter ". Ponovno pritisnite "Enter" in uporabite gor in dol puščice, da se pomikate po predstavljenem seznam točk poti . Ko ste našli želeno točko poti , pritisnite "Enter ", izberite "Pojdi " in pritisnite "Enter" spet začeti navigacijo do točke poti .
4

Ustvarite in shranite sled z Lowrance GPS enote . Pot jeserija točkami na poti , daGPS naprava samodejno ustvari , ko potujete in vam omogoča, da shranite za poznejšo uporabo. Pritisnite tipko "Meni" dvakrat , uporabite puščico navzdol , da se pomaknete navzdol, da "Moje poteh " Možnost je poudarjeno in pritisnite tipko " Enter". Pomaknite se navzdol do aktivnega Trail ime in pritisnite tipko " Enter ". Uporabite puščico navzdol , da označite " Active " možnost in pritisnite "Enter ". S tem bo postala pot neaktivna in jo shranite na vaš Lowrance GPS napravo . Lahko dostopate do shranjenih poti s pritiskom na tipko "Meni" , ki poudarja " prog " možnost in pritisnete " Enter".
5

Ustvari navigacijsko pot z vašo GPS LOWRANCE s pritiskom na tipko "Meni " gumb dvakrat , medtem ko na strani zemljevida . Uporabite puščico navzdol , da označite " Načrtovanje poti " možnost in dvakrat pritisnite tipko "Enter" . Pomaknite se navzdol do " Konec poti " možnost in pritisnite tipko " Enter ". Pomaknite se navzdol do " Dodaj točko poti " in pritisnite tipko "Enter" da izberete . Izberite iz seznama predhodno shranjenih točk poti , da pritisnete "Enter " za izbiro . Če želite poti dodati več noge , znova izberite "Add točkami na poti " in izberite dodatne točkami s seznama. Pritisnite tipko " Navigacija ", ki ji sledi gumb "Enter" za začetek poti .

  1. Kako uporabljati MoviePix
  2. Kako nastaviti na Valhalla GPS
  3. Kako uporabljati GPS na ladji
  4. Kako uporabljati Sonar GPS
  5. Kako uporabljati Jensen GPS