1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Domači glasbeni sistem >> sprejemniki

Kako kaveljVocoPro Mixer & Yamaha Ojačevalci

VocoPro mešalniki povezati s stereo opreme in glasbenih inštrumentov za obdelavo zvočnih signalov . Izhod iz VocoPro mešalniku se lahko pošljejo na ojačevalnik , kot je Yamaha, ki je povezan z zvočniki za predvajanje . Namestitev potrebuje standardni stereo kabel z RCA phono tip čepi na vsakem koncu. Kabel prenaša obdelujejo zvok iz VocoPro mešalnikom na Yamahi , ki ojača zvok za zvočnike . Povezavo lahko končan v manj kot petih minutah . Tisto, kar potrebujete
Stereo kabel
Proste Prikaži več navodil
1

IzključiteYamaha ojačevalniki iz električne vtičnice in izključite VocoPro mešalnik , medtem ko povezuje obe komponenti .

2

Priključite beli in rdeči vtič na enem koncu stereo kabla na levi in desni avdio MAIN OUT na nadzorni plošči VocoPro mešalnikom . Bela poveže z levega kanala ; rdeča na desno
3

vstavite beli in rdeči vtič na drugi konec neuporabljenega niza levi in ​​desni avdio vhod priključke Yamaha ojačevalec. , kot pomožne priključke .
4

Priključite in vklopite Yamaha amp , nato pa pokličite gumb za izbiranje komponent na sprednji amp kompleta priključkov ga povezujejo z VocoPro .

 1. Kako povezati TV z Bose Wave sistem s CD Changer
 2. Kako za snemanje zvočnih trakov za zgoščenke
 3. Kaj je video kartica, pripravljena za HDCP?
 4. Kako odpraviti težave Skok na Vinyl Record
 5. Kako zgraditi FM Antenna
 6. Kako mikrofon XLR Mini XLR
 7. Kako zgraditi Switch zvočnikov