1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Domači glasbeni sistem >> Avdio & Video Media

Kako shraniti videoposnetke iz DVR AT&T v računalnik

AT&T U-Verse Total Home DVR je znan po precejšnji velikosti notranjega trdega diska, na katerega lahko shranite več kot 200 ur videa, in zmožnosti snemanja do štirih oddaj hkrati. Medtem ko lahko U-verse po zmožnosti snemanja prekaša druge DVR-je, so vrata na tej napravi enaka tistim na drugih DVR-jih. Ta vrata lahko uporabite za povezavo DVR AT&T z računalnikom in prenos videoposnetkov na trdi disk računalnika.

1. korak

Priključite AT&T U-Verse DVR na računalnik. Če uporabljate digitalno videokamero z možnostjo prehoda, priključite en konec avdio-video kablov, ki so priloženi kameri, v vrata mini jack na kameri, drugi konec pa v avdio in video "izhodna" vrata na DVR. Nato povežite kamero z računalnikom z vmesniškim kablom, ki je priložen kameri, in preklopite kamero v način "VCR". Če uporabljate napravo za digitalni video zajem, jo ​​priključite v avdio-video "izhode" na DVR-ju, drugi konec pa na vrata USB na računalniku.

2. korak

Zaženite programsko opremo za urejanje videa, ki lahko zajema video. Movie Maker je izvorni program za Windows, iMovie pa je izvorni program za Mac.

3. korak

Odprite funkcijo zajemanja programa za urejanje videa. V Movie Makerju in večini drugih programov pojdite na »Datoteka« in izberite »Uvozi video« ali »Zajemi«. V iMovie preklopite modro stikalo na dnu okna na ikono kamere.

4. korak

Ob pozivu poimenujte video datoteko, ki jo želite shraniti. Če želite izbrati mapo za shranjevanje, kliknite »Izhod« ali »Cilj« in poiščite mapo v oknu, ki se odpre.

5. korak

Predvajajte video, ki ga želite prenesti na DVR. Prikaže se na zaslonu za predogled v aplikaciji za urejanje videa. Za zajem kliknite »Začni zajem« ali »Začni uvoz« in ko je program končan, kliknite »Ustavi zajem« ali »Ustavi uvoz«. Pritisnite "Dokončaj", ko končate s snemanjem.


 1. Kako Record Straight na CD
 2. Kako izbrati prave zvočnike za vaš Hi-Fi multimedijski sistem zvočnikov
 3. Vrste bipolarne tranzistorje
 4. Kako popraviti Sony CFD S250
 5. Kako narediti stereo zvočnikov glasneje
 6. Kako povezati DVD Stereo ojačevalnik za HDTV Set
 7. Kako povezati gramofona z A /V sprejemnik