1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Pametni dom >> Pametno življenje

Kako narediti lepljive objave na Tumblr

Imate spletno mesto Tumblr in bi radi eno od svojih objav naredili »lepljivo«, da ostane na vrhu seznama. To ni ena od vgrajenih funkcij na Tumblr, vendar številne teme po meri vključujejo to funkcijo. Nekatere teme imenujejo te objave namesto lepljive objave, vendar so enake.

Kako pridobiti in namestiti temo po meri

Obstaja nekaj načinov za uporabo teme. Prvi je prek povezave »Prilagodi« na domači strani Tumblr. V desnem meniju kliknite »Prilagodi«. To vas pripelje do strani za urejanje, kjer lahko brskate po omejenem številu priljubljenih tem Tumblr – nekatere podpirajo lepljive objave – ali uredite HTML svoje teme. Nekatere teme zahtevajo, da kopirate in prilepite kodo, ki omogoča delovanje teme, in tukaj zamenjate HTML obstoječe teme.

Druge po meri oblikovane teme Tumblr vam zelo olajšajo delo. Nekatera podjetja, ki ustvarjajo teme, nudijo povezavo za namestitev, ki opravi vse delo namesto vas. Single A, Purely in Sense so tri brezplačne teme po meri, ki vključujejo predstavljene objave.

Ena tema A

Single A by Storyware je zelo prilagodljiva brezplačna tema z veliko funkcijami. Na Tumblr lahko prikažete tvite, zaženete Google Analytics, prikažete spletne dnevnike, ki jih spremljate, in objave, ki so vam všeč, in – seveda – ustvarite lepljive objave, ki se v tej temi imenujejo predstavljene objave. Storyware ponuja vrhunsko različico te teme, ki ponuja še več funkcij, vključno z možnostjo naslovne slike in integracijo Instagrama.

Purely Theme

Kar ločuje temo Purely, je njena zasnova v slogu revije s podporo za predstavljene slike v besedilnih objavah. Purely je lahka tema; zasnovan je tako, da zagotavlja hitro nalaganje za vaše gledalce. Na voljo je z ikonami Font Awesome, ki minimizirajo slike, ki lahko otežijo nalaganje strani.

Za razliko od tem Stoneware Purely nima povezave za enostavno namestitev. Ta tema zahteva, da kopirate in prilepite njeno izvorno kodo v razdelek HTML vašega Tumblrja.

Tema Sense

Sense je čista brezplačna tema, ki ponuja predstavljene objave. Namestitev je enostavna; uporabite povezavo za namestitev na domači strani, ki opravi delo namesto vas. Če iščete nekaj preprostega, je to morda za vas.


 1. Ali imajo sesalniki varovalke? [Kako zamenjati?]
 2. Pogovorimo se o statičnem tlaku:kaj je to? Zakaj bi vas moralo skrbeti?
 3. Opredelitev grafične kartice
 4. Kako očistiti predmete z razjedenimi baterijami
 5. Kako pretvoriti datum v Accessu v LLLLMMDD
 6. Moj iPad se noče znova vklopiti
 7. Kako spojiti kabel Cat5