1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Pametni dom >> Pametno življenje

Kako sinhronizirati Google Koledar s Samsungom

Posodabljanje koledarjev vam pomaga zagotoviti, da nikoli ne zamudite pomembnega sestanka. Če imate pametni telefon ali tablični računalnik Samsung z operacijskim sistemom Android 4.4 ali 5.0, lahko uporabite izvorno aplikacijo Koledar – nedavno preimenovano iz S Planner – za sinhronizacijo vaših Google koledarjev z napravo.

Sinhronizacija koledarja

Koledar je izvorna aplikacija za načrtovanje in koledar v Samsungovih pametnih telefonih Android, vključno z vodilnim Galaxy S5. V času objave imajo naprave Samsung vnaprej nameščen koledar in konfiguriran za sinhronizacijo z vsemi koledarji Google, povezanimi s primarnim računom Google S5. Vse kar morate storiti je, da odprete aplikacijo in pustite, da se sinhronizira.

Če se vaši koledarji ne sinhronizirajo tako pogosto, kot bi želeli, lahko kadar koli izvedete ročno sinhronizacijo, da takoj sinhronizirate koledarske dogodke z vašim Google koledarjem. Če želite izvesti ročno sinhronizacijo v koledarju, se dotaknite gumba »Meni«, črte s tremi pikami v zgornjem desnem kotu aplikacije in izberite »Sinhronizacija«.

Dodajanje koledarjev in nadomestnih aplikacij

Če želite v koledar dodati še en koledar, tapnite gumb »Meni« v zgornjem desnem kotu in izberite »Koledarji«. Tapnite gumb »Dodaj račun«, izberite »Google« na seznamu razpoložljivih vrst računov, izberite »Obstoječi« in nato vnesite e-poštni naslov in geslo, povezana s koledarjem, ki ga želite dodati.

Če ne želite uporabljati izvorne aplikacije Koledar v telefonu Samsung, prenesite in namestite aplikacijo Google Koledar iz Trgovine Play (povezava v virih). Ta aplikacija je zasnovana tudi za sinhronizacijo vaših Google koledarjev s pametnim telefonom Android. Če želite prenesti aplikacijo, tapnite ikono »Trgovina Play« na začetnem zaslonu naprave Samsung, poiščite »Google Calendar« in tapnite »Namesti« na strani s podrobnostmi o aplikaciji, da prenesete in namestite aplikacijo.

Ker sta si Koledar in Google Koledar zelo podobna, ne imejte obeh na začetnem zaslonu, da se izognete zmedi. Če želite odstraniti aplikacijo s katerega koli domačega zaslona, ​​pritisnite in pridržite njeno ikono ter jo nato povlecite in spustite na ikono koša.


  1. Kako Sync iCal Z Android telefon
  2. Kako Sync za Nokia 5800 Z Google Calendar
  3. Kako narediti Google Calendar Sync Z PDA
  4. Kako sinhronizirati Google Koledar s telefonom
  5. Kako Sinhronizacija Google Koledar Z Treo 700p