1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Pametni dom >> Pametno življenje

Kako preklicati račun iTunes

Ne glede na to, ali želite sebi ali svojemu otroku preprečiti nenehno prenašanje pesmi, televizijskih oddaj, filmov ali zvočnih knjig prek računa iTunes, ga boste morda želeli onemogočiti, da preprečite prihodnje prenose. Razmislite o teh metodah, da preprečite dostop vašega računa do iTunes ali ga v celoti prekličite. Ne pozabite, da ustvarite Apple ID, ko ustvarite račun iTunes. Ta ID vam omogoča dostop do več orodij Apple, kot so iChat, MobileMe in spletna trgovina. Če želite obdržati ta orodja, razmislite o onemogočanju računa iTunes, namesto da bi ga v celoti preklicali.

1. korak

Obrnite se na Appleovo službo za stranke tako, da pošljete e-poštno sporočilo prek povezave »Stik z nami« na dnu strani za podporo Apple.com iTunes. Sporočite jim, da želite preklicati račun iTunes, in kontaktirali vas bodo za dodatne informacije. Vendar upoštevajte, da če izberete to možnost, lahko tudi ovira vašo zmožnost dostopa do nakupov, ki ste jih opravili, zlasti v računalnikih, ki niso bili pooblaščeni, preden ste preklicali račun.

2. korak

Poskusite preklicati račun iTunes tako, da odstranite možnost dostopa do njega v računalniku. Prijavite se v iTunes in povlecite meni »Trgovina«. Kliknite »Deauthorize Computer« in vnesite geslo za svoj račun iTunes, da onemogočite uporabo iTunes v vašem računalniku.

3. korak

Onemogočite možnost kreditne kartice, ne da bi morali preklicati račun iTunes, če želite le začasno ustaviti zaračunavanje nakupov ali nekomu z dostopom do vašega računalnika in geslom preprečiti prenos pesmi ali videoposnetkov. Odprite stran »Podatki o računu«, kliknite »Uredi kreditno kartico« ter izberite »Brez« in »Končano«, da odstranite številko kartice.

4. korak

Razmislite o pogostem spreminjanju gesla, če raje ne želite popolnoma preklicati računa iTunes, vendar želite nekomu drugemu preprečiti nakupovanje z vašo kreditno kartico. Ker boste pogosto ustvarjali nova gesla, si ga ne pozabite zapisati (nekje, kjer ga boste videli samo vi), da ga ne boste pozabili.


  1. Kako Preklic račun Sprint
  2. Kako Cancel Moj Boingo račun
  3. Kako Cancel TiVo Service
  4. Kako Cancel Sirius
  5. Kako Preklic Alltel pogodbe