1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Osebni avdio >> Slušalke

Odlične avdiofilske slušalke za igranje – tretje četrtletje 2022

Avdiofilske igralne slušalke

Ko iščete igralne slušalke, morate upoštevati marsikaj. Eden najpomembnejših dejavnikov je kakovost zvoka. Konec koncev želite, da je vaša izkušnja igranja interaktivna in prijetna.

Kako torej dobiti slušalke z vrhunsko kakovostjo zvoka?

O tem bomo govorili v tem članku. Ogledali si bomo nekaj najboljših avdiofilskih slušalk za igranje iger in funkcije, zaradi katerih izstopajo od ostalih.

Zakaj uporabljati avdiofilske slušalke za igranje?

Avdiofilske slušalke so odličen način za izboljšanje vaše igralne izkušnje. Ne samo, da bo vaš zvok postal bolj realističen, ampak vam bodo tudi pomagali slišati, kaj se dogaja okoli vas, in bolj osredotočeno slediti dogajanju.

Prvič, avdiofilske slušalke imajo visokokakovostne gonilnike, ki proizvajajo jasnejše in natančnejše zvoke kot standardne slušalke.

Zagotavljajo širši razpon frekvenc kot tradicionalne glasbene ali igralne slušalke in imajo boljši odziv nizkih tonov kot večina drugih vrst slušalk.

Poleg tega imajo avdiofilske slušalke običajno večje gonilnike v vsaki ušesni skodelici, da ustvarijo še boljšo sliko in prostorsko zavest. Ne vedno, ampak pogosto.

To pomeni, da boste lahko slišali, kaj se dogaja v vseh smereh okoli vas naenkrat – tudi če so prisotni drugi zvoki, saj se stereo inscenacija običajno zdi širša.

Drugič, če se odločite za zaprte avdiofilske slušalke s tehnologijo za odpravljanje hrupa, hrup v ozadju ne bo motil igranja. Čudovito!

To je lahko še posebej koristno pri igranju spletnih iger, kjer so drugi igralci v bližini, ali ko sodelujete v glasovnem klepetu prek mikrofona (to je še posebej pomembno pri tekmovalnih igrah).

Igranje je zelo tekmovalna dejavnost. Slišati morate vse, kar se dogaja. Torej, zakaj si ne bi zagotovili te konkurenčne prednosti?

Niso poceni, a so vredni vsakega penija. Avdiofilske slušalke so zasnovane za poustvarjanje zvoka žive glasbe z visoko natančnostjo in brez popačenj.

Ponujajo takšne podrobnosti, ki jih je težko najti pri drugih vrstah slušalk. Pravzaprav so avdiofilske slušalke tako dobre pri poustvarjanju glasbe, da jih nekateri glasbeniki uporabljajo celo pri ustvarjanju glasbe! Predstavljajte si, da bi izkusili to raven kakovosti le za igranje!

Priporočila za avdiofilske igralne slušalke

Najboljše slušalke za igranje so tiste, ki zvenijo, kot da so bile narejene posebej za vaše najljubše igre. Kakovost zvoka mora biti tako dobra, da bi lahko prihajala samo iz najdražje avdio opreme na svetu.

Vendar to niso karkoli slušalke – so igralne slušalke v slogu avdiofilov, kar pomeni, da imajo enako kakovost zvoka kot vrhunski zvočniki in domači stereo sistemi.

Z njimi bo zvok vaše igre poživel kot še nikoli!

1. Slušalke Beyerdynamic DT 900 Pro X

Beyerdynamic DT 900 Pro X je odlična izbira za vsakogar, ki želi vrhunsko kakovost.

Ni vam treba biti profesionalni glasbenik, igralec iger ali avdio inženir, da bi cenili prednosti tega izdelka.

Popoln je za poslušalce na vseh ravneh izkušenj, ne glede na to, ali šele začenjajo s svojo glasbo ali pa želijo nadgraditi svoje stare slušalke.

Ključne značilnosti teh slušalk so odpravljanje hrupa, zaradi česar so idealne za potovanje ali delo v hrupnem okolju – in imajo vgrajen mikrofon, tako da lahko sprejemate klice ali poslušate glasbo prostoročno! Ima tudi vgrajen daljinski upravljalnik, tako da lahko prilagodite glasnost in preskočite skladbe, ne da bi morali vsakič vzeti telefon iz žepa.

Če želite zanesljiv par slušalk, ki bodo trajale leta, ne iščite dlje kot Beyerdynamic DT900 Pro X.

2. V-Moda M-200

Imamo skrivno orožje.

Morda še ne veste, a V-Moda M-200 so vaše nove najljubše slušalke. To vemo, ker smo tukaj, da vam povemo o vseh neverjetnih prednostih, ki jih ponuja. Tukaj je razlog:

 • Zasnova M-200 je elegantna in moderna, zato jih lahko nosite s katero koli obleko.
 • Imajo doživljenjsko garancijo, tako da če gre s slušalkami karkoli narobe, jih boste lahko brez težav popravili ali zamenjali!
 • Odpravljajo hrup, zato bodo blokirali ves hrup v ozadju vaše vožnje v službo ali poslušanja glasbe – tako da se lahko osredotočite na tisto, kar je najpomembnejše:poslušanje vaše najljubše glasbe!

3. Sennheiser HD 650

Sennheiser HD 650 je par slušalk, ki veljajo za ene najboljših v svojem cenovnem razredu.

Kakovost zvoka je izjemna, tudi za začetni komplet slušalk. Nima najmočnejšega basa ali najširšega frekvenčnega razpona, ima pa dovolj moči, da napolni glasbeno knjižnico povprečnega avdiofila.

Slušalke so lahke in udobne za nošenje, zaradi česar so popolne za dolgo poslušanje.

Ne prepuščajo hrupa zunaj vaše glave, zato ne boste mogli slišati ničesar, kar se dogaja okoli vas, ali slišati kakršnih koli neželenih zvokov, ki prihajajo iz vaših zvočnikov.

Edina slaba stran je, da so nekoliko težki, tako da če iščete nekaj, kar bi lahko uporabljali med premikanjem po mestu ali med vožnjo z javnim prevozom (na primer letalo), potem ti ne bodo tako primerni kot drugi modeli. danes na voljo na trgu.

4. Logitech G Pro X Wireless

Brezžične slušalke Logitech G Pro X so opremljene z polnilno baterijo, tako da lahko glasbo poslušate do 16 ur z enim polnjenjem.

Ta brezžična zver ima tudi mehke ušesne nastavke, ki ostanejo na mestu in se ne premikajo, ko se premikate, kar pomeni, da lahko uživate v odlični izkušnji poslušanja, ne da bi vam bilo treba skrbeti, da bi vas razočarali ušesni nastavki, ki sčasoma zdrsnejo ali popolnoma odpadejo.

Ta Logitechov izdelek se ponaša tudi z vgrajenim nadzornim modulom, ki vam omogoča prilagajanje glasnosti, upravljanje pesmi in več, medtem ko ga nosite – telefona vam ni treba vzeti iz žepa ali torbe!

Slušalke Logitech Gaming ali ne, vredno je!

Kot rečeno, vse se zmanjša na vašo skodelico čaja. Kljub temu, če še nikoli niste preizkusili vrhunskih slušalk, menimo, da se vanje splača investirati.

Merilo, ki ga določajo ti modeli, se lahko včasih giblje vse do 1000 USD ali več. Če imate dovolj denarja, se splača pogledati par teh.


 1. Kako Sync na drugo iTouch
 2. Kako, da obdržite iPod Touch varen v šoli
 3. Kaj so slušalke za v uho ?
 4. Kako igrati microSD kartico na Sansa
 5. Kako Back Up iPod brez iTunes
 6. Kako Prenos iPod knjižnice z USB palec voziti
 7. Kako narediti Spy Bug FM oddajnik