1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Osebni avdio >> MP3

Kako naložiti MP3 na Facebook

MP3 (MPEG Audio Stream, Layer III) je datoteka, ki predvaja zvočno vsebino, kot so pesmi, govori ali zvočne knjige. S Facebookom, zelo razširjenim spletnim mestom za družabno mreženje, lahko na strani svojega profila objavite datoteko MP3, da izboljšate svojo vsebino in svojim obiskovalcem zagotovite zabaven element. Če imate datoteko MP3 in spletnega gostitelja, lahko s svojim Facebook računom naložite MP3 na svojo stran in ustvarite bolj dinamično predstavitev.

1. korak

Datoteko MP3 postavite na spletnega gostitelja v isto mapo ali imenik, v katerem imate druge datoteke spletne strani, in zabeležite to lokacijo. To omogoča obiskovalcem, da poslušajo vaš prenos, ko je objavljen na vaši Facebook strani.

2. korak

Prijavite se v svoj Facebook račun in kliknite povezavo »Profil«.

3. korak

Kliknite zavihek »Zid« in nato kliknite ikono »Povezava« na dnu iskalnega polja.

4. korak

V besedilno polje pod naslovom »Povezava« vnesite celoten naslov URL vaše datoteke MP3. Na primer:http://www.yourdomain.com/music.mp3

5. korak

Kazalec postavite v zgornje besedilno polje in vnesite izraze, za katere želite, da se prikaže povezava MP3. Kliknite gumb "Priloži", ko ste pripravljeni.

6. korak

Dvokliknite privzeta vnosa »Neznani izvajalec« in »Neznani album« za razdelkom »Izvajalec« in »Album«, da vnesete ustrezne informacije, in ko končate, kliknite gumb »Skupna raba«. Vaša objava prikazuje vaš vnos z gumbom za predvajanje, tako da lahko obiskovalci poslušajo vaš naložen MP3, ko obiščejo vašo stran.

Opozorilo

Nikoli ne naložite datoteke MP3, za katero nimate dovoljenja za skupno rabo.


 1. Kako povezati kasetofon na računalnik
 2. Kako uporabljati SPX Audio Digital MP4 predvajalnik
 3. Kako Get ušesne blazinice Off Bose slušalke
 4. Kako kupiti Refurbished Bose Amp
 5. Moj JBL On Stage ne ​​bo predvajal zvoka
 6. Kako narediti Znaki na zaslonu Bigger na iPod Touch
 7. Kako Download Hulu Plus za iPod Touch