1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> optika >> optika Dodatna oprema

Kako umerimo mikrometrov

mikrometer jenaprava inženirji najpogosteje uporablja za natančno merjenje strojev in drugih industrijskih instrumentov. Čepravnaprava je nastala kot analogni sistem, v katerem ste prebrali oznake o mikrometra za določitev meritve so standardni mikrometrov zdaj vsi postali digitalni, ki vam omogoča umerjanje naprave s pomočjo računalnika. Tisto, kar potrebujete
Računalniška
mikrometer
Prikaži več navodil

1

Odprite program merilno zaženete v računalniku . Obstajaveliko različnih programov, ki so v uporabi , tako daime se lahko razlikujejo . Program je bodisi bo na namizju ali dostopate preko " Start", " Vsi programi . "
2

Izberite " Prilagodi " možnost , ki mu sledi " mikrometer " in končno " umerjanje. " To odpira majhno kalibracijski okno v sredini zaslona in podobo mikrometra lestvici na svoji strani .
3

Kliknite na levi najbolj merilno črto na merilni lestvici , nato kliknite desni najbolj merilno linijo. Merilna napravazaoddaljeni med dvema klikoma se pojavi v oknu za umerjanje mikrometra .
4

Kliknite "OK"za merjenje linija je umerjena. Ta kalibracijski postane standardnaprivzeta meritev za vsako , ko boste uporabljali mikrometer , dokler ne umerjanje naprave.

 1. Kakšne so prednosti za Cassegrain Optics Spotting Scope
 2. Kako odstraniti Stuck baterijo v Mini Maglite
 3. Kako Spreminjanje Red Laser za zelene One
 4. Kakšne so značilnosti Good Spotting Scope
 5. Kako izuriti Z Night Vision puško področji
 6. Kako uporabljati Good sestavljenim mikroskopom Z ločljivostjo 0,3
 7. Kako narediti Gravity Ura