1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> optika >> Night Vision

Zakaj je Night Vision Green

?Vojska v času vietnamske vojne, ki je razvil prve praktične daljnoglede za nočno opazovanje . Ta oprema , prvotno znan kot " Starlight področji , " izkoriščena - slikovne okrepitev cevi za razširitev svetlobe iz okolja luno in zvezde in proizvajajo elektronske slike predmetov nevidne s prostim očesom . Imenovani Generation 1 , se ta osnovna tehnologija je danes še vedno uporabljajo v spodnjem listo področji nočno opazovanje potrošnik razreda in daljnogledi . Od leta 1970 ste bili sposobni za nakup naprav za nočno opazovanje do ravni 3 generacije . Ti sistemi razvijajo in močno povečujejo zasnovo Generation 1 proizvajati višjo resolucijo, v razmerah z nižje ambientalno svetlobo . Tri bistvene elemente nočno gledanje tehnologije sofotokatode , nekatere oblike ojačanja kot je mikro -kanalni plošči in fosforjevega gledanja zaslona . Ostanejo usklajeni med generacijami . Vizualno blagovna znamka vseh nočno gledanje opreme jezelenkast odtenek slik v pregledovalniku . Fotokatode

velik objektiv na koncu področja za nočno gledanje zbira razpoložljive svetlobe, vključno s spodnjega spektra nevidne IR. Objektiv se osredotoča luč fotokatode , vhodni površine za ojačanje slike na . Fotoni tega šibkega svetlobne energije pretvori v elektrone , dopolnjena in izpuščen iz katode . Elektronska polje v ojačanje slike, vezje pospešuje elektrone povečati svojo hitrost .
Micro - Channel Plate

vzbujanje elektronov teče v milijonih luknje v mikro - kanal plošča, vsak elektron ohranja svojo prilagajanje glede na prvotni podobi . Ko gredo skozi mikro kanale , elektroni rebound off posebej prevlečeno površino in množijo eksponentno , ki tvorijo goste oblake elektronov in okrepitev originalno podobo .
Phosphor Zaslon

Elektroni kaskadnem iz mikro kanalov in zadenejo zadnji zelenega fosforjevega zaslona . Energija iz elektronov vznemirja fosfor , ki pretvarja elektronov v fotonov . Ti žareče fotoni tvorijo zelenkasto sliko na zaslonu v notranjosti očesne gledanja objektiv nočno gledanje opreme .
Zakaj Green?

Zeleno obarvano slik za nočno opazovanje je povsem by design . Druge barve so proučevali in rdeči fosfor je bil uporabljen v nekaterih naprav . Vendar pa poskusi so pokazali , da so prehodi v odtenkov , ki sestavljajo slike, enobarvne Night Vision najbolj natančno zaznava , ko prikazan v zeleni barvi . Človeško oko zaznava skoraj dvakrat toliko subtilnih tonov pri zelenih valovnih dolžinah kot v rdečo , in skoraj štirikrat več kot modre barve.

 1. Kako skrbeti za vaš Night Vision Področje
 2. Kako Najem diaprojektorju
 3. Informacije o projecters
 4. Kakšna jerazlika med Candlepower in lumnov ?
 5. Kako Fool je optični bralnik prstnih odtisov
 6. Navodila za pretaljevanje Perma - Gel
 7. DIY 12 Volt LED svetilka