1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> pametni telefoni

Koliko časa traja, da prejmete telefon Safelink?

Prek Safelink Wireless imajo lahko posamezniki z nizkimi dohodki mobilni telefon in uživajo v mesečnih funkcijah in drugih ugodnostih brezplačno, brez težav s preverjanjem kreditne sposobnosti, mesečnim računom ali papirnatim izpiskom. Storitev financira vlada in je na voljo v več državah v ZDA. Po odobritvi se strankam pošlje predplačniški telefon znamke Tracfone; če vam zmanjka dodeljenih brezplačnih minut, lahko kupite kartico Tracfone, da dodate več časa.

O Safelinku

Safelink Wireless je program za mobilne telefone, ki ga financira vlada Združenih držav in ponuja brezplačne mobilne telefone in čas predvajanja prosilcem, ki izpolnjujejo posebne smernice za nizke dohodke. Program je do trenutka objave na voljo v Alabami, Arizoni, Arkansasu, Connecticutu, DC, Delawareu, Floridi, Georgii, Illinoisu, Kentuckyju, Louisiani, Mainu, Marylandu, Massachusettsu, Michiganu, Mississippiju, Missouriju, Nevadi, New Yorku. Hampshire, New Jersey, New York, Severna Karolina, Ohio, Pensilvanija, Portoriko, Rhode Island, Južna Karolina, Tennessee, Teksas, Utah, Virginija, Washington, Zahodna Virginija in Wisconsin. Vrsta telefona in število minut, ki so vam na voljo, sta odvisna od države bivanja.

Kako se kvalificirati

Prosilci za brezžični telefon Safelink izpolnjujejo pogoje, če izpolnjujejo naslednje smernice -- že prejemajo državno ali zvezno pomoč, kot so javna stanovanja, Medicaid in boni za hrano; imajo skupni dohodek gospodinjstva na nacionalni in/ali državni ravni revščine ali pod njo; in če nihče drug v gospodinjstvu trenutno ne prejema storitve Safelink. Prav tako morate imeti veljaven ulični naslov v Združenih državah, ki sprejema pošto pošte Združenih držav; telefona Safelink ne morete poslati v poštni predal.

Prijava za telefon Safelink

Za prijavo pojdite na Safelinkwireless.com in se prijavite za program Lifeline. Vnesti boste morali svoje ime, naslov, e-poštni naslov in domačo telefonsko številko. Zahtevana bo tudi vaša številka socialnega zavarovanja, da se lahko Safelink pozanima, ali prejemate državne ugodnosti glede na vašo raven dohodka. Ko bo vaša prijava odobrena, lahko pričakujete, da boste svoj telefon Safelink Wireless prejeli v petih do desetih delovnih dneh s priporočeno pošto v ZDA.

Funkcije

Na izbiro so trije paketi storitev. Vsi trije paketi vključujejo naslednje storitve in funkcije:lokalne klice, medkrajevne klice po vsej državi, besedilna sporočila po vsej državi, glasovno pošto, brezplačno gostovanje in pomoč v imeniku 411. Vaša izbira mesečnih minut vključuje 68 minut, 125 minut in 250 minut. Če se odločite za prejemanje 68 minut na mesec, so besedila 0,3 minute na besedilo; prejeli boste tudi brezplačne mednarodne klice na več kot 100 lokacij in mesečni prenos neporabljenih minut. Če izberete paket 125 minut na mesec, se prenesejo tudi mesečne minute. Pri načrtu 250 minut na mesec ni prenosnih minut.


 1. Kako prenesti glasbo brezžično na Android telefon
 2. Pogoste težave s Huawei Mate 9 in njihove rešitve
 3. Kako skrbeti za baterijo mobilnega telefona
 4. Kje lahko dobim Zastonj Melodije za iphone ?
 5. Kako Get FaceTime Button za iPhone
 6. Windows Mobile Brskalniki , ki lahko podpira Adobe Flash
 7. Kako Vstavite kartico SIM v iPhone 3G