1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> pametni telefoni

7 pomembnih nasvetov za razjasnitev dvomov o Googlu Home

Ne vem, ali že poznate vesolja Google Home in Google Home Mini. Dva pametna zvočnika postajata vse bolj priljubljena in se vsak dan prebijata v več dnevnih sob, kuhinj in spalnic (Mini že mesece premikam po svojem domu), vendar tudi vzbujata dvome o svojih sposobnostih. Tukaj je nekaj pomembnih posebnosti, ki bi jih morali poznati!

 • Pregled Google Home Mini:cenovno dostopen pomočnik
 • Zvočniki Wi-Fi:sistemi za danes in prihodnost

Deluje tudi brez pametnega telefona

Google Home (in njegova različica Mini) deluje neodvisno od pametnega telefona. To pomeni, da se bo zvočnik, ko je konfiguriran, odzival na glasovne ukaze, tudi če izklopite napravo. To tudi pomeni, da ga lahko kupite za družinskega člana (kot je vaša babica), ki morda nima svojega pametnega telefona. V tem primeru ga morate konfigurirati prek aplikacije, namenjene napravi, in to je to.

 • Kako nastaviti Google Home (Mini) in drugi koristni nasveti

Katera naprava se bo odzvala, če je Google Assistant aktiven v pametnem telefonu in domačem zvočniku?

Če ste aktivirali Pomočnika na pametnem telefonu in imate doma Google Home, se bosta obe napravi odzvali na ukaz »V redu, Google«. Pomočnik za zvočnike ima prednost med obema:počakati boste morali nekaj sekund, preden se pomočnik na vašem pametnem telefonu vrne v način spanja.

Upoštevati je treba, da se vaš pametni telefon ne bo zbudil z ukazom »V redu, Google«. Če imate v isti sobi več kot en pametni zvočnik Google, se bo aktiviral tisti, ki vam je najbližje.

Različni glasovi na različnih računih

Google Home je dovolj pameten, da prepozna do 6 različnih glasov. Nato lahko v istem nastavite tudi različne Google Račune, tako da izberete možnost Voice Match:zvočnik se bo odzval na ukaze vseh šestih uporabnikov (in lahko na primer dostopa do različnih koledarjev in seznamov predvajanja na Spotifyju) in bo to storil samodejno , ne da bi morali ročno izbrati ustrezni račun.

Ne, ukaza OK Google ne morete prilagoditi

Trenutno obstajata samo dve čarobni formuli za aktiviranje Googlovega pomočnika:»V redu, Google« in »Hej, Google«. Ta dva univerzalna ukaza veljata za vse in ju še vedno ni mogoče prilagoditi, a upajmo, da bosta v prihodnosti.

So tudi zvočniki Bluetooth

Ne pozabite, da sta Google Home in Google Home Mini tudi zvočnika Bluetooth. To pomeni, da jih poleg svojih najpomembnejših pametnih funkcij lahko uporabljate tudi kot preproste zvočnike, če gledate film ali predvajate video.

Najti svoj pametni telefon je kos torte

Če pogosto izgubite svoj pametni telefon v svoji hiši, ko se premikate med sobami, lahko prosite Google Home, da ga poišče namesto vas. Samo recite »Hej Google, poišči moj pametni telefon« in vaša naprava bo začela zvoniti, ne glede na to, ali je telefon Android ali iPhone. Tako vam ne bo treba teči med kuhinjo in dnevno sobo, preden zapustite hišo!

 • Kje je moj telefon? Kako poiskati izgubljeni (ali ukradeni) pametni telefon

Popoln spremljevalec za Chromecast

Preprosto povežite Chromecast z domačim televizorjem prek izhoda HDMI in predvajate lahko filme, TV-oddaje, videoposnetke YouTube ali televizor prek Google Home. Prav tako lahko predvajate svoje najljubše pesmi v storitvah Google Home in Google Home Mini, tako da pametni telefon in zvočnik povežete z istim omrežjem Wi-Fi, vstavite Chromecast in v aplikaciji, ki jo uporabljate, izberete skladbo, ki jo želite predvajati.

 • Izkoristite Google Assistant s temi glasovnimi ukazi

Ali še dvomite o zmogljivostih Google Home in Google Home Mini? Na tej strani boste našli seznam vseh stvari, ki jih zmore Googlova pametna naprava za dom, vendar nas ne oklevajte in nas vprašajte, če imate še kakšne pomisleke!


 1. Nasveti in triki za vaš HTC EVO 4G
 2. O Home Theater sedežev
 3. Nasveti za skrivanje nadzorne kamere na domu v vašem dvorišču
 4. Kako naj telefonski predal za Google Voice
 5. Kaj morate vedeti o vašem sistemu HVAC v novem domu