1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> pametni telefoni

Kako pospešiti LG G3

LG G3 je odličen telefon z ogromnim zaslonom, kupom pomnilnika in hitrim procesorjem Qualcomm Snapdragon 801, vendar so nekateri lastniki ugotovili, da se ne zdi tako hiter, kot bi moral štirijedrni pametni telefon. Izkazalo se je, da lahko nekatere sistemske nastavitve povzročijo, da se LG G3 počuti počasneje, poleg tega pa lahko s številnimi spremembami naredite svoj G3 veliko hitrejši. Tukaj je opisano, kako pospešite LG G3.

Počistite predpomnilnik aplikacij in sistemski predpomnilnik

V sistemu Android obstajata dve mesti, kamor vaša naprava shranjuje začasne podatke:predpomnilnik aplikacij – kamor posamezne aplikacije shranjujejo stvari za hiter dostop – in sistemski predpomnilnik – kjer sam Android shranjuje podatke za hiter dostop. Obe vrsti predpomnilnika običajno opravljata svoje delo brez težav, vendar se občasno zamotita. Če je vaš LG G3 nagnjen k upočasnitvi, zrušitvam, zamrznitvam ali ponastavitvam. lahko je krivec predpomnilnik aplikacije ali sistema. Če se težava ponavadi pojavi z eno samo aplikacijo, poskusite najprej počistiti predpomnilnik aplikacije. Če želite to narediti:

 • Pojdite v Aplikacije> Nastavitve> Upravitelj aplikacij
 • Na zavihku Vse poiščite aplikacijo, katere predpomnilnik želite počistiti, in se je dotaknite.
 • Tapnite Počisti predpomnilnik

Če je težava v celotnem sistemu in ne v aplikaciji, je naslednji korak brisanje sistemskega predpomnilnika. Če želite to narediti:

 • Pojdite v Aplikacije> Nastavitve> Splošno> Shramba
 • Počakajte, da menijske možnosti prenehajo seštevati
 • Tapnite Predpomnjeni podatki
 • Tapnite V redu

Čiščenje predpomnilnika lahko traja sekundo ali dve, a ko bo končano, se bo zaslon osvežil in videli bi morali, da seznam za predpomnjene podatke manjka. To je zato, ker trenutno ni nobenih predpomnjenih podatkov.

Pospešitev sistemskih animacij

Animirani prehodi v operacijskih sistemih so pogosto tam, da vas zmotijo, medtem ko sistem nekaj nalaga, vendar to ni potrebno na hitri napravi, kot je LG G3.

 • Pojdite na Nastavitve> Možnosti razvijalca nato ga vklopite.
 • Pomaknite se navzdol, dokler ne vidite Lestvica animacije okna , Lestvica animacije prehoda in Lestvica trajanja animatorja . Tapnite vsako od teh možnosti in izberite Merilo animacije 0,5x da povečate hitrost in hkrati ohranite nekaj animacije.
 • Če po spremembah ne opazite nobene razlike, znova zaženite G3.

Onemogočite in odstranite svoje aplikacije

Android ponuja pristno večopravilnost, kar pomeni, da lahko aplikacije še naprej delujejo, tudi če ste v popolnoma drugi aplikaciji. To je dobro, toda če imate veliko stvari, ki tečejo v ozadju, bi to lahko vplivalo na delovanje vašega LG-ja. Neželene aplikacije lahko odstranite ali onemogočite v Nastavitve> Aplikacije> Vse .

Raztrgajte in začnite znova s ​​ponastavitvijo na tovarniške nastavitve

Kot že ime pove, ponastavitev na tovarniške nastavitve vaš LG G3 vrne v tovarniško stanje. Ne odstrani nobenih posodobitev za Android, ki ste jih morda namestili, odstrani pa vaše aplikacije in osebne podatke. Prepričani smo, da redno varnostno kopirate pomembne stvari in sinhronizirate svoj Google Račun, da zagotovite, da je vse posodobljeno, vendar ne bo škodilo, če to storite znova, preden ponastavite. Bolje varno kot obžalovati. Prepričajte se, da je tudi vaš telefon napolnjen.

Vaš LG G3 lahko ponastavite na dva načina:s programsko opremo ali s strojno opremo. Najprej si poglejmo programsko metodo.

 • Pojdite v Nastavitve> Varnostno kopiranje in ponastavitev> Ponastavitev na tovarniške podatke
 • Če sumite, da vaše težave povzroča lažna aplikacija, počistite možnost Samodejna obnovitev
 • Tapnite Ponastavi telefon
 • Po potrebi vnesite vzorec zaklepanja ali geslo
 • Tapnite Izbriši vse

Celoten postopek traja nekaj minut.

Če je vaša programska oprema zaklenjena, lahko svoj LG G3 ponastavite na ta način:

 • Izklopite telefon, če ga še niste
 • Pritisnite in držite gumb za zmanjšanje glasnosti ter nato pritisnite in držite gumb za vklop. Počakajte, da se prikaže zaslon za obnovitev sistema, preden spustite gumbe
 • Izberite Ponastavitev tovarniških podatkov s krmarjenjem z gumbi za glasnost. Uporabite Power za potrditev izbire
 • Izberite Da

Tudi tokrat bo ponastavitev G3 trajala nekaj minut.

Znova zaženite usmerjevalnik

Kadarkoli naletite na težave z delovanjem, je vredno poskusiti identificirati pravega krivca, tako da lahko na primer pomislite "moj telefon je danes počasen", ko je težava v vašem brezžičnem usmerjevalniku. Nekega dne bodo znanstveniki izumili usmerjevalnik, ki ne bo potreboval hitrega brcanja od časa do časa, a do tistega dne je vredno znova zagnati usmerjevalnik, če naletite na počasno delovanje prek omrežja Wi-Fi.

Ste našli kakšen trik za pospešitev vašega LG G3 ali ste našli določene aplikacije, ki povzročajo upočasnitev celotnega sistema? Sporočite nam v komentarjih!


 1. Kako uporabljati T - Mobile BlackBerry 9700 kot modem
 2. Kako Display GMT In trenutni čas v operacijskem sistemu Windows Mobile 5.0
 3. Kako ustanoviti WebPro na Zire 72
 4. Kako namestiti aplikacije na tablični računalnik Android
 5. Kako odkleniti Samsung Optus
 6. Kako Get Groove Shark igrati na vašem telefonu
 7. Kako odkleniti RAZR Različica 2