1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> Mobilni telefoni

Kako uporabljati interneta na mobilni telefon zakaj prost

Popular telefonov, ki se danes uporabljajo , so pametne telefone . Pametni telefoni vključujejo Blackberry , Droid , iPhone in Palm modelov . Ti telefoni imajo internet in e- zmožnosti . Ti telefoni ponujajo podatkovne načrte za dostop do interneta , vendar običajno ne ponujajo brezplačen internet . iPhone in nekatere druge pametne telefone , kot so telefoni z operacijskim sistemom Windows Mobile , ima Wi -Fi zmogljivosti , ki vam bo omogočilo dostop do brezžičnega interneta brezplačno kjerkoli že ste. Boste imeli dostop do Wi-Fi na teh telefonih le, če je vaš mobilni telefon prevoznik to omogoča .
Tudi iPhone zahtevajo načrte podatkov , vendar so Wi - Fi sposoben. Na nekaterih telefonih jenačrt podatki niso potrebni in so Wi - Fi sposoben. Torej, v tem primeru , bi še vedno morali plačati za načrt podatkov na iPhone, vendar obstajajo telefoni, ki jenačrt podatkov neobvezna in lahko še vedno dostop do interneta, prosto , če ste v Wi -Fi hotspot .
to je tisto, kar potrebujete
Wi-Fi omogočeno pametni (preverite to s sklicevanjem na vaš navodil in vaš prevoznik )
Navodila
1

Izberite možnost Wi -Fi na telefonu. Kadar je ta možnost lahko najdete razlikuje po telefonu . Morda boste morali iti v telefona " Možnosti " ali " Connections " Nastavitve , da ga spremeni . Na nekaterih telefonih , bo možnostWi- Fi je na glavnem meniju . Če imate težave pri dostopanju do možnosti Wi -Fi , se obrnite na uporabniški priročnik telefona
2

Izberite " . Wi-Fi " ali " Wi -Fi na " če je trenutno izklopljen . Ko bo vaš izbor mora obstajatijasna navedba, da je na bodisi kljukico poleg Wi-Fi ali določeno barvo, simbol ali besedami " Wi-Fi " na sprednjem zaslonu telefona.
3

Upravljanje povezav z izbiro , katero omrežje želite povezati , če obstaja več tisti v okolici .

 1. Prednosti PDA
 2. Kako uporabljati T - Mobile SIM na Odklenjeno iPhone
 3. Kako spojiti pokvarjen polnilnik za telefon
 4. Kako Sign Zahtevek za Nokia 5610
 5. Kako najti Zakaj iPhone ne dela
 6. Plantronics Voyager 510 Navodila
 7. Navodila za Plantronics 222