1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> Mobilni telefoni

Kako Upgrade je T - Mobile Predplačilne Telefon

Nadgradnja predplačniški mobitel računa T -Mobile jeenako kot nadgradnjo mesečno Postpaid načrt. Oba načrti vključujejo slušalko nadgradnje in brezplačne nadgradnje na voljo v določenih časovnih presledkih po podpisu eno- ali dvoletne pogodbe . Lahko nadgradite svoj predplačniški telefon z obiskom T - Mobile Store ali kličete servis s klicanjem 611 na telefonu . Drug način za nadgradnjo je , da se prijavite na svoj račun T -Mobile na spletu.
Navodila
1

Dostop do T - Mobile račun na spletu , ali pa nastavite eno gor. Da nastavite en up, boste morali vnesti številko svojega mobilnega telefona in ustvarite geslo .
2

Kliknite na " Shop " na vašem osebnem zaslonu računa. Ko se odpre , da je zaslon, kliknite na vaš telefon .
3

Kliknite na " Upgrade Slušalka " zaslon . Ugotoviti , ali bodo sprejeli pogodbo dvoletni in izberite vrsto telefona , proizvajalec , funkcij in slog . Po izdelavi vaše izbire , bozaslon spodaj prikazal seznam mobilnih telefonov so na voljo , skupaj s cenami in njenih značilnosti .
4

Kliknite " za več podrobnosti glej " gumb za slušalko po vaši izbiri . To vas bo pripeljalo na zaslon s pregledom slušalko , gumbi za storitve in funkcije, ki so na voljo in očala telefona .
5

Kliknite na gumb "Dodaj v košarico ", na desni strani zaslona in pregleda vaše naročilo . Videli boste od zneska, zaračunanega za telefon , skupaj s prevozom in nadgraditi pristojbine . Vnesite podatke o kreditni kartici zahtevane in kliknite " Pošlji naročilo ".
6

Tiskanje potrdilo . Nov telefon , ki bodo dobavljeni po pošti .

  1. Kako povodec T -Mobile 3G telefon
  2. Kako aktivirati My T -Mobile G1 s predplačniško SIM
  3. Kako kupiti T -Mobile Predplačilne kartice SIM
  4. Kako za nalaganje fotografij na AT & T Iz T -Mobile Phone
  5. Kako Nadgradnja HTC TyTN