1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> Mobilni telefoni

Kako priti do evidence My Phone

Včasih ljudje potrebujejo natančen zapis klicev na svojem telefonu , bodisi za poslovne namene ali za spremljanjeklicev na manjših znamk . Obstaja več načinov, da se zapise pozivov telefon je odhodnih in dohodnih klicih . Večina telefonov bo shranjevanje omejeno število klicev zapisov v telefonu , če pa potrebujete daljšo in bolj podrobno zgodovino klicev , se lahko obrnete na telefonsko podjetje .
Navodila
1

Preverite kliče zgodovino telefona . Večina mobilnih telefonov in nekaj stacionarne telefone imajo evidenco klicev , ki so bile poslane in prejete . To je običajno v glavnem meniju telefona pod " Zadnji klici " ali "Call Log. "
2

Pogled na vaš telefonski račun . Nekatere telefonske družbe in celičnih prevozniki zagotavljajo natančen zapis klicev , poslanih in prejetih v papirnatem računu . Če je vaša ne , lahko pokličete skrb za stranke in jim povedal, morate podrobne evidence za obračun .
3

Preverite svoj račun na podjetje Brus ali spletni strani celičnega prevoznika. Večina podjetij ima natančne evidence, ki so na voljo na spletu, vsaj za nekaj mesecev .

 1. Kako spremeniti Odkleni Keyboard BlackBerry Curve 8500
 2. Kako tipa na iPhone 4
 3. Kako narediti Ponastavitev naBlackBerry Bold
 4. Kako Put My SIM kartice na namizje
 5. Kako namestiti Tungsten E na Palm M505 Uporaba MissingSync
 6. Kako uporabljati prostoročno slušalko za Palm Treo
 7. Kaj Megapixel Ali iPhone Kamera Have