1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> Mobilni telefoni

Kako priti do evidence My Phone

Včasih ljudje potrebujejo natančen zapis klicev na svojem telefonu , bodisi za poslovne namene ali za spremljanjeklicev na manjših znamk . Obstaja več načinov, da se zapise pozivov telefon je odhodnih in dohodnih klicih . Večina telefonov bo shranjevanje omejeno število klicev zapisov v telefonu , če pa potrebujete daljšo in bolj podrobno zgodovino klicev , se lahko obrnete na telefonsko podjetje .
Navodila
1

Preverite kliče zgodovino telefona . Večina mobilnih telefonov in nekaj stacionarne telefone imajo evidenco klicev , ki so bile poslane in prejete . To je običajno v glavnem meniju telefona pod " Zadnji klici " ali "Call Log. "
2

Pogled na vaš telefonski račun . Nekatere telefonske družbe in celičnih prevozniki zagotavljajo natančen zapis klicev , poslanih in prejetih v papirnatem računu . Če je vaša ne , lahko pokličete skrb za stranke in jim povedal, morate podrobne evidence za obračun .
3

Preverite svoj račun na podjetje Brus ali spletni strani celičnega prevoznika. Večina podjetij ima natančne evidence, ki so na voljo na spletu, vsaj za nekaj mesecev .

  1. Kako priti do Zbirajte klici z MetroPCS
  2. Kako priti evidenco telefonske klice
  3. Kako priti evidenco pozivov
  4. Kako pridobiti Records Mobitel
  5. Kako lahko dobim kopij My Phone Records