1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> Mobilni telefoni

Kako Hook Up Emerson Bluetooth z LG Ally

Ko vključite funkcijo Bluetooth v telefonu LG Ally , lahko par slušalk , da bi vaš telefon prostoročno brez naglavnih žice v napoto . Vsak proizvajalec slušalke Bluetooth ima edinstvene metode za seznanitev svoje slušalke , tako razumevanje postopka in pass kodo za vašo Emerson slušalke vam bo pomagal povezovanje telefona s slušalko v nekaj minutah. Priklop za prostoročno telefoniranje Bluetooth slušalke rešiti sami boj za uravnoteženje telefon , medtem ko se ukvarjajo z drugimi nalogami . Navodila

1

Izklopite za vaše Emerson slušalke. Pritisnite in držite gumb "Sprejmi" , dokler ne vidiš rdeče in modre luči utripajo na slušalkah .
2

Pritisnite na tipko "Meni" na vaš zaveznik. Izberite " Settings ", nato izberite " Nastavitve Bluetooth . " Kraj ček v polje za aktivacijo z oznako " Bluetooth ". Izberite " Scan za napravo . "
3

Poiščite Emerson slušalke na seznamu naprav . Dotikajte slušalke na seznamu seznanite telefon s slušalkami . Vnesite šifro za Emerson slušalke na poziv. Privzeta koda je "0000 ".

 1. Kako priti Moj Zgodovina klicev za moj AT & T mobilni telefon bo
 2. Kako Delete Brskalniki na BlackBerry
 3. Kako priti do Verizon FiOS Caller ID na računalnik
 4. Kako odpreti Razr datoteke
 5. Kako obnoviti izbrisane Voice Mail Sprint
 6. Kako priti doizbrisanih Email Off Vaš BlackBerry
 7. Kako narediti Colorful besedilnih sporočil