1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> iPhone

iPhone Restore Vs. Recovery

iPhone jetehnološko sofisticirane mobilni telefon , ampak kot vse koščke tehnologije , ni neprepustna za okvaro. Čeproblem obstaja v programski opremi naprave , dve orodja obstajajo za pomoč pri popravilu enote . IPhone Restore in iPhone Recovery
Pred nadaljevanjem

iPhone , ki se razstavlja nenavadno obnašanje , kot so pomanjkanje odziva na zaslon na dotik ali brez volumen na predvajanjem MP3 , se pogosto rešujejo s ponovno zavrtite enoto izključite in nazaj. Poskusite ta prvi .
Kaj jeiPhone Restore ?

iPhone Restore je postopek resetiranje iPhone na prvotne tovarniške nastavitve . Ta metoda ne izbrisati katerega od medijev ali aplikacije , ki so bile nameščene na iPhone s strani uporabnika , in je treba opraviti , preden jeiPhone Recovery poskusila .

Kako seiPhone Restore izvedli ?

SnapVOIP pravi, daiPhone Obnovitev se izvede tako, da tapnete »Nastavitve« ikono na namizju iPhone . V meniju, ki se nato pojavi, izberite "Splošno ", nato pa " Reset ", nato pa " vse nastavitve . " Ne izberite " Izbriši vse vsebine in nastavitev . " Ko je ta proces končan, nato iPhone izklopite in nazaj , da vidite , ali je težava odpravljena .
Kaj jeiPhone Recovery ?

iPhone Recovery jepopolna preoblikovanje iPhone , z vsemi nastavitvami , medijev in aplikacije najprej zbrisal iz sistema , nato pa spet napolni iz varnostne kopije. To jenaslednja stvar , da poskusite , čeiPhone Restore ne rešiti .
Kako seiPhone Restore izvedli ?

Če želite izvestiiPhone Restore , iPhoneAlley pravi, da prvo mesto iPhone v recovery mode . Turn off iPhone , pritisnite in zadržite gumb za domačo za nekaj sekund . Prikaže sezaslon okrevanje , nas spodbujajo k priključiti na računalnik z iTunes nameščenih . Spustite domačo gumb , nato priključite iPhone na računalnik . iTunes bo prikazalo sporočilo, ki pravi , da jepovezan iPhone v recovery mode . Kliknite na " Obnovi ". Proces okrevanja bo trajalo nekaj minut do nekaj ur , odvisno od količine podatkov in hitrosti računalnika .

 1. Kako poslati slike na vaš e-poštni Z BlackBerry Curve
 2. Kako Zamenjaj Steklo zaslona na Droid Incredible
 3. Kako uporabljati dva iPhona v enem računalniku
 4. Kako so mobilni telefoni spremenili komunikacijo?
 5. Kako uporabljati Omnia 2 zvočnik
 6. Kako odstraniti geslo v Rogers BlackBerry
 7. Kako odkleniti vaš Sprint Phone in Preklopi na kriket