1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> Bluetooth

Kako ugotoviti napajalnika

se Laptop uporabniki lahko predstavijo ssporočilo o napaki branje "Ne morem ugotoviti napajalnik " po priklopom na svojem prenosnem računalniku . Ta napaka pomeni , da vaš prenosnik ne more uporabiti adapter . Ena od številnih napak strojne opreme --- z adapterjem , vir energije , laptop baterije ali motherboard --- je kriv . Da bi vam pomagali zožiti vir vprašanju , delo z naslednjimi koraki za odpravljanje težav. Tisto, kar potrebujete , rezervni napajalnik
Proste Prikaži več navodil

1

Preverite adapter pin AC se prepričajte, da jepovezava varna . Včasih je to napaka povzročila zgolj z zvito nožic . Čepin ni ravno alipovezava meni , da vidimo, če sepin lahko enostavno zravnal z roko . Če ne,zamenjavo adapter je v redu .

Če ta korak ne reši problema, pojdite na 2. korak .
2

Priključite napajalnik v drugo vtičnico ali razdelilnik . Včasih je napaka z virom energije v adapter , ne z adapterjem sama. Čeračunalnik prepozna adapterja na drugo vtičnico , nato pa je vtičnica ne zagotavlja moč .

Če vsi vaši vtičnice so ponavadi deluje , nadaljujte na 3. korak .
3

Izključite originalni napajalnik iz računalnika. Priključite drugi vmesnik na računalniku . Čedruga kartica deluje brez težav , potem je napaka z originalnim adapterjem . Originalni adapter bo treba zamenjati.

Česporočilo o napaki še vedno pojavi z drugo kartico, potem je bodisipokvarjen akumulator alipoškodovani motherboard . Ugotavljanje, kateri od teh vprašanj je kriv , bo odvisno od sporočila o napaki , ki bo v zameno, odvisno od znamko in model vašega prenosnika. Obrnite na servisno službo vaš prenosnik proizvajalca , da bi razpravljali problem . Možno je, da bodo lahko , da vam izda zamenjavo v okviru garancije .

  1. Kako ugotoviti, iPhone 2G ali 3G
  2. Kako ugotoviti, iPhone 3G
  3. Kako priključite H3 Bluetooth za prenosni računalnik
  4. Kako namestiti Bluetooth na G60
  5. Kako uporabljati telefon kot vmesnik Bluetooth