1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> kamere >> Pripomočki za digitalne kamere

Fujifilm Finepix S1500fd

Fujifilm Finepix S1500fd nadomešča priljubljeni S1000 iz leta 2008 v liniji Fujifilm. Ta soliden fotoaparat ima senzor z 10 milijoni slikovnih pik, 12-kratni optični zoom (33 mm pri najširši širini) in 2,7-palčni LCD.

Ima največji razpon zaslonke od f/2,8 do f/5,0 v celotnem goriščnem območju in razpon ISO do 1600.

Fujifilm Finepix S1500fd ima široko paleto načinov fotografiranja, vendar ga je mogoče upravljati tudi v popolnoma ročnem načinu ali s prioriteto zaslonke in zaklopa – kar daje uporabniku veliko nadzora. Napajajo ga štiri AA baterije.

Pričakujte, da bo Fujifilm Finepix S1500fd v trgovinah marca po maloprodajni ceni 249,95 USD.

Sporočilo za novice Fujifilm Finepix S1500fd

Kompaktni 12-kratni optični zoom FinePix S1500 razširja nabor funkcij

Fotoaparat v slogu D-SLR z dvojno stabilizacijo slike in samodejnim prepoznavanjem scene

Valhalla, NY, 17. februar 2009 – FUJIFILM U.S.A. Inc. je danes s predstavitvijo FinePix S1500 napovedal naslednika zelo priljubljenega FinePix S1000.

FinePix S1500 z 10 megapiksli je idealen za napredne amaterske fotografe, ki iščejo cenovno ugoden digitalni fotoaparat v slogu zrcalno-refleksnih fotoaparatov, obdan s privlačnim črnim ohišjem in ima 12-kratni optični zoom Fujinon (enakovredno 33 mm–396 mm), ki ponuja velik doseg in prilagodljivost. . FinePix S1500, ki temelji na dediščini Fujifilmovih digitalnih fotoaparatov serije S, vključuje Fujifilmov dvojni stabilizator slike in SR Auto (samodejno prepoznavanje scene).

Samodejno prepoznavanje scene

SR Auto (samodejno prepoznavanje scen) omogoča FinePix S1500 inteligentno samodejno prepoznavanje šestih vrst scen. Za vsako sliko, posneto v tem načinu, bo S1500 optimiziral idealno osvetlitev, ostrenje, ravnovesje beline in ISO za sceno, da zagotovi, da bo slika najboljše kakovosti zajeta z lahkoto.

Dvojna stabilizacija slike

Dvojna stabilizacija slike je poroka mehanske stabilizacije premika senzorja, ki umiri fotografovo roko, in Fujifilmove tehnologije stabilizacije slike, ki uporablja kratke hitrosti zaklopa z visoko občutljivostjo ISO, da prepreči skoraj vse vrste zamegljenosti slike. Posledično je dosežena večja jasnost in ostrina, tudi v slabih svetlobnih pogojih.

Nabor zmogljivih funkcij FinePix S1500 zaokrožuje velik 2,7-palčni LCD z visoko ločljivostjo (230.000 pik), elektronsko iskalo (EVF) in ravni ISO do ISO 1600 pri polni ločljivosti.

Fujifilmov FinePix S1500 ponuja tudi naslednje uporabne funkcije:

Popoln ročni fotografski nadzor :Fotografski navdušenci in napredni fotografi imajo popoln nadzor z možnostmi ročnega prilagajanja različnih nastavitev fotoaparata, vključno z ločljivostjo, ISO, zaslonko, hitrostjo zaklopa in več.

Zaznavanje obrazov s samodejnim odstranjevanjem rdečih oči :zaznavanje obrazov deluje tako, da prepozna in razvrsti obraze v uokvirjenem prizoru ter nato ustrezno prilagodi ostrenje in osvetlitev, da zagotovi ostrino in jasnost človeških subjektov na sliki, ne glede na ozadje. Ko je posnetek zajet, se na vsakem zaznanem obrazu takoj preveri, ali so oči rdeče. Če je najden, se samodejno popravi, kar prihrani zamuden postopek kasnejšega popravljanja.

Takojšnja povečava :Takojšnja povečava olajša kadriranje in sestavljanje posnetkov s premikajočimi se predmeti pri visokih nastavitvah povečave. Izbirni okvir na zaslonu LCD vam omogoča kadriranje in sledenje motiva v standardnem širokem pogledu. Ko sprožilec sprosti, takojšnja povečava poveča razmerje povečave in zajame samo povečano območje kot sliko v polni velikosti, tako da subjekt ostane v okvirju.

Način neprekinjenega hitrega fotografiranja :Ta način omogoča zajemanje premikajočih se motivov s hitrim fotografiranjem do 15 sličic pri 7,5 sličic na sekundo pri 2 MP in šestih sličic pri 3,3 sličic na sekundo pri 5 MP.

Način panoramskega fotografiranja :Uporabniki lahko zajamejo, združijo in shranijo največ tri zaporedne posnetke v ločljivosti 3 MP kot panoramsko sliko.

Snemanje filma :kakovost VGA pri 30 slikah na sekundo z zvokom.

14 vnaprej programiranih scenskih načinov :FinePix S1500 ima 14 vnaprej programiranih scenskih načinov, ki ponujajo nastavitev z enim dotikom za skoraj vsako situacijo.

Reža, združljiva s SD/SD-HC: Ena medijska reža, ki sprejema medijske kartice SD/SD-HC.

Deluje na 4xAA baterije :Vrhunska priročnost in dostopnost, uporaba baterij AA pomeni, da je več baterij le nekaj trenutkov stran. Napajanje štirih alkalnih baterij AA omogoča 300 posnetkov in do 700 posnetkov z uporabo litijeve baterije AA.

»Fujifilmov FinePix S1500fd ponuja naprednim amaterskim fotografom cenovno dostopen digitalni fotoaparat v slogu zrcalno-refleksnih fotoaparatov,« je povedal David Troy, vodja trženja, Consumer Digital Cameras, Electronic Imaging Division, FUJIFILM U.S.A., Inc. in samodejnim prepoznavanjem prizorov ponuja FinePix S1500 uporabniku učinkovit, s funkcijami bogat digitalni fotoaparat, ki omogoča enostavno zajemanje osupljivih slik.”

FinePix S1500fd bo predstavljen marca 2009 po maloprodajni ceni 249,95 USD.


  1. Kako narediti samodejno ostrenje na Fujifilm FinePix fotoaparat
  2. Kako odpraviti težave Fujifilm Finepix S5000
  3. Kako odpraviti težave Fujifilm FinePix S700 fotoaparat
  4. Fujifilm FinePix S9600 Nasveti
  5. Fujifilm FinePix A34 Digitalni fotoaparat Navodila