1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Global Positioning Systems >> GPS

Kaj je Geocaching ?

3. maja 2000 , David Ulmer dajo prvič v zgodovini geocache . On je objavil njegov GPS koordinate na uporabniško skupino GPS spletu in izpodbijala ostale uporabnike , da bi našličrno vedro skril v gozdu , zapisati svoje ime v dnevniku znotraj in izmenjali nekaj svojih predmetov z nakit je skril v njej. Danes , geocaching jehobi sodobni raziskovalci , ki so določeni , da bi našli ali skriti podobne skladišč po vsem svetu . Advent Geocaching

Danes je dano, dasvoje podatke o GPS -sposoben naprave vam bodo točni. To ni bilo vednotako. Do leta 2000 je imel sistem, imenovan " selektivno Dostopnost " vključiti v njeno omrežje GPS , ki bi namerno uvedel naključno ustvarjene napak v signal GPS satelitov , poslanih civilnih enot GPSvlada Združenih držav . To je pomenilo, da jelokacija vaš GPS dejal, da je na bi bilo več kot sto metrov stran od koder ste dejansko bili. Namen Selective Na voljo je preprečilo, da tuje države z uporabo GPS mreže Združenih držav Amerike za vojaške namene , vključno z orožjem sistemov vodenja . 1. maja 2000 je predsednik Clinton izdal ukaz onemogočiti sistema selektivne razpoložljivosti. To so točne GPS podatkov na voljo za mase in olajšala začetek Geocaching .
Kaj jeGeocache ?

Geocache ,element, ki ga je določeno v iskanju ko greš Geocaching , lahko vsak zabojnik, ki je odporen na obrabo , ki bo sedel na odprtem povzročijo nanj. To je lahko nekaj tako velika, kot škatlo metal strelivo ali majhni kot odsek cevi PVC . Vsak geocache vsebuje ladijski dnevnik, ki navaja imena in datume vsakogar pred vami, ki je ugotovila, da posebno geocache . Z iskanjem geocache , si zasluži pravico dodati svoje ime na dnevniku . Nekateri geocaches vsebujejo nakit z drugimi geocachers levo . Z iskanjem geocache , lahko sprejme nakit , vendar pa morajo slediti dveh preprostih pravil Geocaching je : ne jemljite ladijski dnevnik in ne jemljite nakit iz geocache , ne da bi jih nadomestili z različnimi nakit za naslednjo geocacher ki je našla zaklad .
Geocaching oprema

Poleg rednega pohodniške opreme ,edini kos opreme, boste morali iti geocaching jeGPS naprava . To bi lahko bilo tako prefinjeno kot specialista, high-end GPS slušalko ali tako enostavno, kot vaš pametni telefon . Če želite uporabljati svoj ​​pametni telefon za Geocaching , boste morali prenesti bodisi uradno Geocaching app Groundspeak ali drugo aplikacijo , ki vam omogoča sledenje vaše lokacije glede na določene GPS koordinatami. Edina slaba stran s pomočjo pametnega telefona kot naprave GPS je, da ne boste mogli opravljati geocaches , ki ležijo zunaj dosegu telefona.
Finding in izdelavo Geocaches

Če želite začeti z Geocaching , morate samo iti na uradni spletni strani Geocache , ustvarite račun in iskanje geocaches v obeh vašem lokalnem območju ali na območju, ki vas zanima raziskovanje . Izberite eno od geocaches , nahrani njegova GPS koordinate v vašo GPS napravo in glavo v iskanju njem. Prav tako lahko prispeva k Geocaching skupnosti z ustvarjanjem geocache lokacijah , znan tudi kot točkami , za druge geocachers poiskati . Najdi vremenske posodo , dodajte ladijski dnevnik , dal v nekaterih nakit , če želite , nato pa pohod ven in najti dobro skrivališče mesto . Posnemite svoje koordinate , nato pa ustvarite napotitvi z vašega računa na osrednji spletni strani geocaching .
Alternativna Geocaches

Iskanje predpomnilnik ni vedno tako enostavno, kot hranjenje koordinate točka poti je v vašo napravo GPS in iskanju posodo . Včasihgeocache jemulti- cache , kjer jeproces iskanja Gre za naslednji niz točkami , kjer so koordinate na spletni strani geocaching le zaznamujejo embalažo , ki vsebuje namige, da vas vodi do naslednje točke poti . Ta namig je lahkoizrecna niz koordinat za naslednjo točko poti ,uganka , katere odgovor vas bo popeljala na naslednjo lokacijo ali kodo imate crack , da bi našli naslednjo postajo . Lahko najdete več vrst geocaching izlete , na katerih boste lahko vkrcanje z obiskom na uradno spletno stran geocache .

 1. Kako Rip Navionics HotMaps
 2. Kako Upgrade GPS Maps
 3. Kako namestiti TomTom Rider
 4. Kako Posodabljanje TomTom GO 910
 5. Kako nadgraditi svoj Garmin GPS 60CSx
 6. Kako Posodabljanje Garmin 200 GPS
 7. Kako uporabljati GPS na vaš prenosni računalnik