1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako čist Inside videorekorder

Kot pri vsaki napravi v vašem domu , prahu in umazanije bo gradilo v notranjosti videorekorderja v daljšem časovnem obdobju . Ne mislite, da samo zato, ker so mehanski deli v notranjosti so zaščitene z primeru , da prah ne more delati svojo pot znotraj premažemo komponent . Še posebej občutljivi so VCR glave , ki so odgovorni za branje magnetnega kodiranje na VCR kaset in obračanja to kodo v sliko in zvok . Prah lahko škoduje vašemu videorekorder in z dovolj nabiranja , lahko preprečili, da delajo skupaj . Vsaj , lahko preveč prahu ogrožajo jasnost posebnih projektov , kot so kopiranje VCR kaset na DVD-ju . Notranjost videorekorderja in VCR glave so lažje čiščenje , kot si morda mislite , in jih očisti , je bistvenega pomena za ohranjanje videorekorder v brezhibnem stanju . Tisto, kar potrebujete
prah krpo
pločevinko s stisnjenim zrakom
čiščenje glave kasete ali neizkoriščeno kaseto
čistilnega alkohola in bombažne blazinice
Proste Prikaži več navodil

1

Odklopite vaš VCR .
2

Očistite zunanjost videorekorder , tako da prah, umazanija ali prevleka zunanjosti ne najdejo svojo pot nazaj v stroj.

3

Potisnite pokrov ležišča kasete navznoter s prsti , kot če si vstavljate kaseto . Držite zaliv odprt .
4

Vstavite nastavek za pločevinko stisnjenega zraka v predel za kaseto in ogenj stisnjen zrak v enoto . To bo popustila in pišu proč prah in umazanijo, ki se prevleče splošno notranjost videorekorder.
5

Očistite VCR glave . Obstajajo različni načini , da jih očisti , ampaknajlažje in najbolj pogosta je uporaba komercialno čistilno kaseto . To jekaseta , ki je zasnovan za čiščenje glave s čistilno tekočino . Preprosto vstavite čistilno kaseto v videorekorder, kot bikaseta in pritisnite "Play ". Čistilna kaseta bo naredil ostalo .
6

alternativa za komercialno čistejše je, da uporabite novo, prazno kaseto . Vstavite novo, prazno kaseto v videorekorder in pritisnite "Play ". Dovolitrak igrati od začetka do konca in glave se bodo očiščena v postopku . Možno je tudi ročno čiščenje glave z odstranitvijo zunanji pokrov VCR in nežno drgnjenje glave z bombažnimi blazinicami z alkoholom prepojena .

 1. Kako odpraviti težave RCA DVD Težave
 2. Kako kupiti za rabljene trakovi VHS
 3. Kako ustanoviti DVD na DIRECTV
 4. Kako so zaščiteni pred kopiranjem DVD z Media Player Classic
 5. Kako povezati na Netflix Z My Samsung Blu -ray predvajalnik z brezžično omrežno
 6. Nasveti za popravilo JVC videorekorder
 7. Kako v prikrivati ​​Samsung DVD-snemalnik