1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako s programom Sylvania videorekorder

je potrebno Programiranje vaš Sylvania videorekorder , če želite posneti vse programe uporabljate napravo. Najboljši čas za programiranje Sylvania videorekorder , ko ste prvič priključite in vklopite. To bo omogočilo, da sinhronizacijo videorekorderja na vašo televizijo in kabelsko /satelitskih kanalov z lahkoto. Boste tudi mogli odpravitiutripa " 0:00 " najdete na sprednji strani Sylvania VCR. Tisto, kar potrebujete
Remote
Prikaži več navodil

1

Povežite Sylvania videorekorderja na TV in kabelsko /satelitsko polje, če je to potrebno.
2

Vklopite TV sprejemnik in ga nastavite na obeh kanal 3 ali 4, odvisno od vaših ustrezne nastavitve .
3

Vklopite videorekorder . Ko boste to storili , boste usmerjeni za izbiro jezika na zaslonu. Uporabite gumb " hitro naprej ", da se pomikate med možnostmi in pritisnite gumb "play" , da bi svojo izbiro.
4

Press" hitro naprej " gumb enkrat , ko izberete jezik . S tem boste aktivirali funkcijo » Auto Setup" . Vaš Slyvania VCR bo nato iskanje po različnih kanalih in dal vse aktivne poti v spomin.
5

pritisnitegumb "Menu" na daljinskem upravljalniku. Nato izberite " Timer programiranje . " Pojavilo se bo "Clock Setup " zaslon .
6

Uporabite svojo "play" in "stop" gumbe , da nastavite ure, minute in AM /PM možnost uro . Pritisnite " hitro naprej " gumb za cikel z vsakim delom nastavitev ure.
7

Izberite, kako pogosto želite posneti program . Lahko program VCR enkrat zapisati , dnevno ali tedensko. Ko ste to storili , pritisnite gumb "play " za nadaljevanje .
8.

Nastavite datum in čas, ki ga želite posneti program. Uporabite"play" in "stop" gumbe za pomikanje med različnimi časi in datumi , in nato pritisnite gumb " hitro naprej ", da nadaljuje na naslednjo stopnjo , ko ste končali .
9

Uporaba "play" in "stop" gumbe, da nastavite čas, stop za snemanje . Press " hitro naprej " iti na naslednji zaslon , ko boste pripravljeni .
10

Pritisnite"play" in "stop" gumbe priti na kanal, ki ga želite posneti . Ko prideš do želenega kanala , pritisnite " hitro naprej " gumb .
11

Pritisnite"play" in "stop" gumbe za pomikanje po različnih hitrostih snemanja. Našli želeno hitrost in pritisnite "hitro naprej . " Pritisnite gumb "Power" , da shranite uro.

 1. DVD Data Transfer Speed ​​
 2. Kako Kopiranje VHS kaset na PC datoteko
 3. Kako uporabiti DVD-R kot glasbeni CD
 4. Kako Prenos VHS na DVD za PC
 5. Kako namestiti Eye Toy USB fotoaparat
 6. Kako igrati PAL DVD-jev na Philips DVD predvajalnik
 7. Kako delati DVD Remote