1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kaj morate storiti, Z Rabljena videorekorder

? Čeprav so DVD predvajalniki obkolil trg ,VCR ni povsem zastarel še. In bo preživel še nekaj let, v takšni ali drugačni obliki . Rabljeni videorekorderji ne bi bilo treba biti vrgel ven s smeti. Dejstvo je, da dejansko ne bi smela biti tako , da so " e - odpadki" in jih je treba reciklirati . Ampak, preden sesul ali recikliranje videorekorder , vidim , če lahko še vedno uporabljajo . Ponovna uporaba

Bodite prepričani, da ne boste še vedno lahko uporabljate svoj videorekorder . To lahko lepo back- up snemalnik DVD-jev . In če nimate zapisovalnik DVD-jev ali DVR polje , menijo, da so vaše videorekorder samo za zapis kaže, s katero bi drugače zamudili . Ne pozabite, da je vse videorekorder zahtevavhodni signal za snemanje. Če je vaš kabelski nima DVR , lahko še vedno pošljete svoj signal v videorekorder in snemanje show , ko niste na voljo , da ga gledam .

Če nimate uporabite za videorekorderja in so znebi vaše trakovi, razmislite o darovanju videorekorder v kraje, ki jih utegne imeti možnosti uporabe za to. Prispevam na naslednjem oblačila in uporabni predmeti za gospodinjstvo voziti. Tisti, ki si ne morejo privoščiti DVD predvajalniki so še vedno kupujejo videorekorder in mnogi darujejo svoje stare kasete.

Lahko tudi prispevam videorekorder v šoli , knjižnici ali zavetišču . Obstajajo številne kraje , ki si ne morejo privoščiti novega, obstoječo opremo in še vedno delujejo s starejšimi sistemi. Najti dom za svoje rabljeno VCR , kjer se lahko za uporabo.
Recycle

Če vaš videorekorder ne more najti doma ali da ne deluje več , nato reciklirajo je na mestu, ki se ukvarja z e-odpadki . Pogosto lahko najdete programe za recikliranje e - odpadkov, pri trgovini z elektroniko . Preverite, če ima program za zbiranje zlomljeno elektronsko opremo . Če ne, se obrnite na center za recikliranje svoje mesto in ugotovite, kaj določbe, ki jih je za stare opreme . Na earth911.com , lahko poiščete centrov za recikliranje v vaši bližini .

 1. Kako povezati Panasonic DVD- RV32 Player HDTV
 2. Kako podaljšati življenjsko dobo baterije na prenosni DVD predvajalnik
 3. Kako uporabljati čistilo za leče DVD-jev
 4. DVD Vs . Blu - ray
 5. Kako Delete All That je bila ugotovljena na RCA DRC8030N DVD
 6. Pojasnite DVD format
 7. LG DVD snemalnik ne bo igral