1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako snemati video snemalne naprave za osebne računalnike

Video snemalne izhod analogni signal , da je treba pretvori v digitalni signal za snemanje na PC-ju . Boxza zajem videa lahko zasvojen gor v nekaj minutah med videorekorder in računalnik za pretvorbo trak signala v digitalni signal , ki se lahko shrani na trdi disk računalnika . Standardni kompozitni AV kabli VCR je neposredno povezan polje pretvornik , ki potem zajebe na računalnik s kablom USB . Tisto, kar potrebujete
Composite AV kabel
pretvornik analogno- digitalni
USB kabla jezik računalnik s CD -ROM
videokaset
Proste Prikaži več navodil

1

Vstavite tri svečke na enem koncu AV kabla v belih , rdečih in rumenih predvajanja priključke na zadnji strani videorekorder , nato priključite druge konce z barvno ujemanje priključkov na pretvornik box .
2

Priključite kabel USB iz pristanišča na polju pretvornik za neuporabljeno vrata na osebnem računalniku ali prenosni računalnik.
3

Odpriteračunalnika CD - ROM in vstavite CD s programsko opremo , ki prihaja z analogne na digitalno pretvornik polje . Zaprite pladenj pogona in počakajte trenutek za ploščo za začetek.
4

Namestitev programske opreme pretvornik s klikom na hitre tipke na zaslonu , ponovno zaženite računalnik , da dokončate namestitev .

5

Dvakrat kliknite ime programa pretvornik ali ikone na namizju računalnika za zagon programske opreme.
6

vstavite posneti videokaseto kaseto v videorekorder in pritisnite "Stop" gumb za zaustavitev samodejnega predvajanja. Uporabite hitro naprej in nazaj kontrole , da poiščete želeno mesto na traku na začetek snemanja .
7

Kliknite programa, da gumb " Record " z rdečim ali črnim krogom v sredini , nato tlačnega " play " na videorekorderju , da začnete pretvorbo in snemanje analognega traku . Kliknite na " Stop " , ko končate.
8.

Kliknite na "File" jeziček na programski opremi in izberite " Shrani kot " iz spustnega menija . Odprlo se bo okno na zaslonu.
9

Vnesite ime za video snemanje v prazno polje in kliknite na "Save " gumb pod poljem za shranjevanje video na računalniku .

 1. Kako povezati trdi disk USB s Sony DVD snemalnik
 2. Kako povezati DVD & VCR Combo na TV
 3. Coby DVD predvajalnik Težave
 4. Kako prenesti video iz varnostnih kamer na videorekorder
 5. Kakšne vrste CD- Files igrati na prenosni DVD predvajalnik ?
 6. Kako povezati VHS predvajalnik z AVS komponente
 7. Kako spremeniti DVR -MS na DVD Video