1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako v zapisnik svoj VCR trakovi Into My kamere

Če imate veliko video knjižnico na VCR trak , ponovno snemanje filmov na kamero , da se ohrani in podvojene jih zase in za druge . Lahko prenesete VCR kaset v računalnik iz videokamere DV z uporabo kabla DV . -Video urejanje programske opreme, kot so Windows Movie Maker ujame VCR video in prepletov dolge odseke video posnetke v . Ali videokamera uporablja digitalno ali analogno tehnologijo , snemanje videorekorderja trakovi vam daje možnost za izdelavo veliko dodatne izvode . Tisto, kar potrebujete
napajalnika
S- Video kabel
RCA kabel
Proste Prikaži več navodil

1

Priključite videokamero v stensko vtičnico z AC adapter .
2

Povežite VCR izhoda na vhod videokamero s kablom s- video . Povežite vaš levi in ​​desni VCR avdio izhode za videokamero s kablom RCA . Uporabite barvne oznake na kablu za razlikovanje med levim in desnim avdio kanal .
3

Vstavite kaseto v videorekorder in pritisnite "Play ". Oglejte si video na televiziji , in nastavite barvo , kontrast, ravnovesje, odtenek in nasičenost z VCR daljinskem upravljalniku. Zmanjšujejo ostrino na VCR izboljšati kakovost predvajanja . Pritisnite " Stop" na VCR in previjanje kasete.
4

Turn menija kolo videokamere na položaj " Record " . Pritisnite " Record " na nadzorni plošči kamero in pritisnite "Play " na videorekorder. Pritisnite " Stop" na kamero in VCR , kovideo konča .
5

Rewind trak v kamero . Izključite VCR iz televizije in priključite videokamero na televizor z istimi kabli. Obrnite menija fotoaparata kolo » Playback « in pritisnite tipko "Play " na nadzorni plošči .
6

Oglejte si video na televiziji , da se zagotovi , dafotoaparat pravilno posnel video. Pritisnite " Stop" in " Rewind " na videokameri , da se vrnete traku na začetku . Izvrže kaseto ali ponovno posneti svoj program, če vam ni všeč, prvi posnetek.

 1. Kako nastaviti za Insignio DVD predvajalnik
 2. Moj video kaseta ne bo igral
 3. Kako odkleniti diska na moj Phillips DVP3962
 4. Kako najti Remote kodeks za Philips DVP3050
 5. Kako Avtorske pravice Lyrics
 6. Bose Lifestyle 28 Odpravljanje
 7. Kako uporabljati čistilo za leče DVD-jev