1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako ustanoviti videorekorder za snemanje kabelskih

Da bi vzpostavili videorekorder za snemanje TV programov kablom polje iz , morate nastaviti videorekorder , da prejmemo vaše kabelske signale . Namesto pošiljanja avdio in video signal kablom polje z neposredno na televizijski sprejemnik , morate poslati kablu signal videorekorderja , preden ga pošljejo na vaš TV . S to nastavitvijo , imate ne samo možnost, da gledajo kabelsko programov na TV , lahko pa uporabite tudi videorekorder za snemanje vaših priljubljenih programov . Tisto, kar potrebujete
75 Ohm koaksialni kabel ( 1 do 2 kabli)
ALI
RCA avdio /video kabli ( 1 do 2 kompleti)
Prikaži več navodil
Hook Up VCR z Cable Box
1

Cut moč, da vse, kar je ( vaš TV , VCR in kabelski ), pred kakršnimi koli napajalnega kabla.
2

uporabite enega od vaših koaksialnega kabli za povezavo RF izhodni vozlič na kablu polje (ponavadi z napisom " za TV " ali " TV Out" ) v RF vhodni vozlički na hrbtni strani videorekorderja . Alternativno lahko uporabite tudi sklop A /V kable za povezavo RCA izhodi na kablu polje ( rdeči , beli in rumeni vtič) z RCA vhodi videorekorderja . Če ste z uporabo A /V kable , se prepričajte, da ( kadar priključujete kable v ) vtaknili/V vtič v vtičnico , ki se ujema z barvo.
3

Screw en konec svojega drugega koaksialnega kabla RF izhodni vozlički na hrbtni strani videorekorderja . Vijak drug konec kabla na RF vhodni vozlički na zadnji vaš televizijski sprejemnik . Alternativno lahko uporabite tudi sklop A /V kable za povezavo RCA izhodi na videorekorderja RCA vhodov na vašem televizorju .
4

Vklopite televizor , videorekorder in kabelsko polje .
5

Nastavite televizijski sprejemnik na kanal 3 . Prepričajte se, da jestikalo kanal na zadnji videorekorderja nastavljen na kanal 3 , in tudi nastaviti videorekorder v sprejemno postajo na kanal 3 ( usmerjena le videorekorder daljinskega upravljalnika na VCR in pritisnite številko 3). Če ste z uporabo A /V kable , da povežete vaš videorekorder s televizorjem , nastavite vhod video kanala televizorja , da sovpada z video kanal dodeljen RCA vhodne priključke na vaši televiziji , ki se uporabljajo v 3. koraku. Številni televizijski modeli ponujajo gumb " vložek" na ​​televizijskem daljinskem upravljalniku , ki vam omogoča, da preklopite nastavitev vhodnega video kanalov na televiziji .

Record televizor s kablom za videorekorder
6

Odpri TV spored kablu storitev. ( Lahko obstaja"Menu" gumb ali " vodnik " na kablu daljinskem upravljalniku. )
7

Nastavite kanal na kablu polje za karkoli kanal je načrtovano, da oddaja program, ki ga želite posneti .
8

Vstavite prazno kaseto VHS v vaš videorekorder . Nastavite želeno hitrost zapisovanja.
9

Press " Record " na videorekorderja , ko ste pripravljeni , da začnete snemanje in " Stop ", ko ste pripravljeni , da končate snemanje .


 1. Kako Hook Up DVD Player za Magnavox TV
 2. Kako priključite Magnavox MWR20V6
 3. Kako povezati predvajalnik Blu-ray DVD s televizorjem brez priključka HDMI
 4. Informacije o Pioneer Laser Vision igralec LD -2000
 5. Kako odkleniti Regije na Pioneer DV 300 DVD predvajalnik
 6. Kako SetupDIRECTV HD DVR
 7. Kako spremeniti Commercial VHS kaset na DVD na računalnik