1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako presneti VHS na DVD z računalnikom

Mnogi lastniki velikih VHS video zbirke želeli najti načine, da Dub svoje posnetke na DVD za boljše podpore strojne opreme in hrambo . Če želite to narediti na računalniku , morate kartico zajem videa za snemanje avdio in video iz VHS kaset in pretvorbo posnetkov do digitalnih datotek . Narediti digitalne kopije vam omogoča urejanje in izboljšanje VHS kaset s programsko opremo . Nekatere kartice za zajem videa zapis DVD- združljiv MPEG video neposredno iz videorekorderja , medtem ko druge kartice zajem surovega video, ki ga je treba spremeniti s programsko opremo, pred zapisovanjem na disk . Tisto, kar potrebujete
video kartico za zajem
S- Video kabel
Composite avdio kabel
Proste Prikaži več navodil
Windows Movie Maker
1

Shut računalnik in ga izključite iz vtičnice . Odprite stransko ploščo računalnika in vstavite kartico za zajem v PCI režo na matični plošči . PCI reže so v bližini zadnji primer , kjermonitor , tipkovnico in miško priključite na vaš računalnik.
2

Ponovno zaženite računalnik in ga vklopite. Vstavite namestitveni disk za vaš kartica za zajem in zaženite namestitveni program. Zaženite računalnik.
3

priključite video izhod videorekorderja na vhod kartice za zajem s kablom S- Video . Priključite avdio izhod videorekorderja na kartico zajem z kompozitni avdio kablom . Ujemajo z levo in desno zvočnih kanalov s pravilnim barvnega kodiranja kompozitnega kabla .
4

Kliknite "Start " in " Vsi programi. " Kliknite program - video snemanje iz namestitvenega diska , ali pa kliknite " Dodatki " in " Windows Movie Maker ".
5

Kliknite " Capture od video naprave " v zgornjem levem kotu programske opreme . Pritisnite "play" na videorekorderja . Kliknite na " Stop " v programsko opremo za zajemanje Po snemanju videa. Kliknite na " File" in "Shrani" , da shranite kopijo zajetega videa .
Video Pretvarjanje Freeware
6

prenesti in namestiti Freemake Video Converter ( glej vire ) . Zagon programske opreme.
7

Kliknite na " Video" v zgornjem levem kotu zaslona . Dvokliknite posnete VHS video posnetek , da ga dodate na Freemake pretvornik .
8

vstavite prazen DVD v računalniku . Kliknite "Da DVD " v Freemake pretvornik. Kliknite na "Burn ", da ustvarite svoj disk .

Koyote Software Converter

9

Prenesite in namestite pretvornik video iz Koyote Soft ( glej vire ) . Zagon programske opreme.
10

Kliknite "Add Files" vzgornjem levem kotu zaslona, ​​da odprete brskalnik na trdem disku . Poiščite svoj VHS video datoteko in dvokliknite datoteko, da ga dodate v program.
11

Kliknite na " DVD (NTSC format )" na dnu zaslona. Kliknite na " spremeniti televizija " za pretvorbo datotek v pravilni obliki .
12

vstavite prazen DVD. Vodijo svojo programsko opremo za zapisovanje na disk , in povlecite pretvori video na seznam DVD vsebine . Kliknite na "Burn ".

 1. Najboljši način, da je kopija starega VHS na DVD snemalnik
 2. Zgodovina Video kamere
 3. Panasonic DMR- EZ48VK Očala
 4. Kako povezati DVD predvajalnik z DTV Tuner & TV
 5. Kako povezati TEAC HDB848 na televiziji in videorekorder
 6. Kako prst Movie zbirke
 7. Kako preoblikujemo prenosni računalnik Lenovo