1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako s programom Magnavox VCR snemalnik z RCA Converter

ne ob pretvornik RCA zasvojen do televizorja ne preprečijo, da bi z uporabo Magnavox videorekorderja na TV . Oba pretvornik poljeRCA in Magnavox VCR lahko zasvojen do TV istočasno s prehodom na digitalni TV signal, ki ga ujame vaš RCA pretvornik za videorekorderja , nato pa poteka ta isti signal iz videorekorderja na vaš televizijski sprejemnik. Ko je enkrat povezan , lahko vaš Magnavox VCR precej treba uporabiti tako, kot ste si ga vedno uporablja . Tudi programiranje časovnega snemanja ni, da je veliko drugačna . Tisto, kar potrebujete
75 Ohm koaksialni kabel (2 kabli)
Prikaži več navodil
Povezovanje
1

Cut moči vseh vključenih električnih naprav , preden nadaljujete z vašega kabelske povezave .
2

priključitekoaksialni kabel , ki prihajajo iz vašega TV antene na RF vozlički , z oznako » Antenna v ", na hrbtni strani pretvornik polju RCA .

3

Uporaba neodvisnega koaksialni kabel za povezavo RF Out vozlič na vaši pretvornik polju RCA (ki je lahko označena kot " izhod na TV " ) na RF vozlički na hrbtni strani Magnavox VCR.

4

Vijak en konec vašo preostalih koaksialnega kabla v RF Out vozlički na vašem Magnavox VCR. Priključite drugi konec tega kabla na RF vozlički na zadnji vaš televizijski sprejemnik .
5

Stikalo kanala na zadnji strani Magnavox VCR kanal 3 . Nastavite stikalo kanala na zadnji strani škatle pretvornik RCA na kanal 3 . Vklopite videorekorder , TV in pretvornik polju RCA . Tune staTV in VCR na kanal 3 .
6

Pritisnite "Menu " na vaš RCA pretvornika daljinskem upravljalniku . Izberite "Settings ". Izberite " Channel Scan" , da bi se vaš program pretvornik RCA , da poberem svoje lokalne televizijske kanale.
Programiranje
7

Vstavite kaseto VHS na prostor za trak na videorekorder . Če ste za snemanje na VCR trak , ki ima že nekaj programiranja na njej , se prepričajte,zavihek varnost ( na sprednji levi strani kasete ) je v takta , preden vstavite kaseto . Cue svoj ​​trak na mestu , kjer želite, ste za snemanje začne.
8

Push "Meni" na vašem Magnavox daljinskem upravljalniku. Izberite možnost v meniju "Program" . Vaš Magnavox VCR lahko shrani do osem rednih posnetkov . Vnesite številko ( od 1 do 8) , ki jo želite imenovati za ta urnik snemanja . Izberite, kako pogosto želite, da vaše načrtovano snemanje poteka --- Enkrat, Dnevno , ali Weekly .
9

Uporabite smerne tipke na daljinskem upravljalniku , da nastavite snemanje Kanal ( set za usmerjanje " 03 ");Start Time , kar pomeni, če želite videorekorder samodejno prične s snemanjem , Končni čas , kar pomeni, če želite videorekorder samodejno ustavi snemanje ,Datum želite, da snemanje poteka , in beleženje hitrost . Uporabite smerne tipke za gor in dol , da prilagodite nastavitve in desno in levo puščico , da se premaknete od področja do področja .
10

pritisnite " Počisti " na vašem Magnavox VCR daljinskem upravljalniku , da shranite in ogledate si nastavitve časovnika . Če je vaš Magnavox oddaljeni nima gumb » Počisti «, pritisnite "Menu ". Pritisnite gumb " VCR porabe" na daljinskem upravljalniku . Če ste Magnavox daljinsko nima gumb " VCR vklop " , pritisnite gumb "Power" na daljinskem upravljalniku . Videorekorder bo izklopiti in ga je treba videti rdečo luč prižgano Timer na zaslonu .
11

vaš pretvornik RCA Nastavi na TV-kanal na seznamu za predvajanje programa, ki ga snemate . Lahko pa vaš televizor izklopiti ( če želite) , ampak pustite vaš pretvornik polje vklopljen .

 1. Kako popraviti RCA VCR
 2. Kako opeklina DVD Z DVD-snemalnik lahko
 3. Kako povezati DVD predvajalnik do 3300 Dell projektor
 4. Kako odpraviti težave s Pioneer DVD predvajalnikom
 5. Kako za snemanje na Panasonic DMR EZ485V
 6. Zapisljive DVD diski Explained
 7. Kako narediti DVD VHS