1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako uporabljati videorekorderja in Monitor za televizorje

Lahko uporabite videorekorder , skupaj s TV monitor , da gledajo video posnetke ali snemanje video posnetkov na VHS kaseti. V digitalni dobi DVR in DVD snemalniki , lahko videorekorderji jeold school način za gledanje in snemanje programov , vendar ni šla pot dinozaver samo še. Preden lahko uporabljate videorekorder s svojim TV monitorju , vendar pa boste morali povezati dve napravi . Proces povezava se razlikuje glede na to, ali jevideorekorder opremljena z vgrajenim digitalnim sprejemnikom . Preverite specifikacije VCR . Tisto, kar potrebujete
75 - ohmski koaksialni kabel ( 1 do 2 kabli)
pretvornik polje Digital (neobvezno)
Prikaži več navodil
Priključite videorekorder ni opremljen z digitalnim tunerjem na notranjem

1

Shut TV off , medtem ko bi kabelske povezave .
2

Screw koaksialni kabel žice na TV-antena je v " RF " vrata ( velikokrat označeno kot " Ant . leta . ") , ki se nahaja na zadnji strani škatle pretvornik digitalnega .
3

uporabite enega od samostojnih koaksialnih kablov žic za povezavo polju pretvornika " RF Out "pristanišče za " RF v " pristanišče , ki se nahaja na zadnji strani videorekorderjev .
4

Povežite en konec preostalih koaksialnega kabla žice za VCR je " RF Out " pristanišče. Povežite drugi konec na " RF " vrata na hrbtni strani televizorja .
5

Vklopite monitor TV, VCR in pretvornik polju digitalnih . Nastavite televizor na kanal 3 . Stikalo kanal , ki se nahaja na hrbtni strani VCR na kanal 3 , nato pa nastavite videorekorder je oddajno postajo na kanal 3 , kot dobro.
6

pritiskom na gumb " Channel Scan " na oknu Pretvornik daljinskem upravljalniku . Boste morali izvesti kanal skeniranje programirati polje pretvornik , da poberem lokalne televizijske kanale. Če daljinski pretvornika je nima " Channel Scan " gumb , pritisnite tipko "Meni" na daljinskem upravljalniku , nato pa poiščite in izberite " Channel Scan " možnost. Videorekorderji
Connect Opremljene z notranjim digitalnim tunerjem je
7

Shut TV off , medtem ko bi kabelske povezave .
8

Screw koaksialni kabel kabel, TV-antena je v " RF " pristanišče , ki se nahaja na zadnji strani VCR .
9

uporabite samostojno koaksialni kabel kabel za povezavo " RF out" pristanišče , ki se nahaja tudi na hrbtni strani videorekorder , za " RF " vrata na hrbtni strani televizorja .
10

napajalni kabel videorekorderjev v vtičnico .
Igraj trakovi Uporaba VCR
11

Vstavite kaseto VHS želite gledajo na prostor za trak VCR je .
12

Pritisnite "play" na videorekorder , da začnejo gledanja video. Pritisnite " FF " za previjanje naprej na naslednjo del traku. Pritisnite " RW " previti kaseto . Pritisnite " Premor ", da prekine predvajanje traku . Ali pritisnite "Stop" , da se ustavi trak . ( Takohitro naprej in nazaj Možnosti deluje hitreje, če jetrak ni v načinu pregleda . )
13

Push " Eject ", da odstranite trak iz VCR.

Snemaj Uporaba VCR
14

Vstavite prazno kaseto VHS na prostor za trak VCR je .
15

Obrnite VCR kanal nastavljen na sporedu program, ki ga želite posneti . Ali, če jevideorekorder povezana tudi pretvornik polju digitalni pustite VCR kanal na 3 in nato pretvornik digitalnega na kanal nastavljen na sporedu program, ki ga želite posneti.
16

Push " Speed ​​" na VCR daljinskem upravljalniku , da nastavite želeno hitrost zapisovanja.
17

Press " Record " na videorekorder , ko želite začeti snemati. Pritisnite tipko " Pause ", če želite prekiniti snemanje . In pritisnite " Stop " , če želite , da končate snemanje .

  1. Kako uporabljati EasyCap z videorekorderjem
  2. Kako ustanoviti videorekorder za snemanje
  3. Kako uporabljati RCA Jack na videorekorder
  4. Kako uporabljati videorekorderja Kot Tuner
  5. Kako uporabljati videorekorderja in Monitor za televizorje