1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Sony D300 Vs . Sony GV- D200

Sony GV- D200 in GV- D300 sta oba prenosni mini video snemalnik /igralci , ki so namenjeni za snemanje digitalnega videa in zvoka ter omogočajo komunikacijo med kamero in računalnikom . Čeprav ti dve modeli služijo podobne funkcije , obstaja nekaj razlik med njima , kot tudi . Povezave

Medtem ko oba modela sta podobna pri ponujanju S- video in kompozitni avdio /video vhodov in izhodov, kot tudi iLink /IEEE 1394 FireWire digitalne video /avdio povezave ,GV- D300 ima tudi LaserLink - -brezžično povezavo med napravo in televizijo , pod pogojem,dva sta v 4,8 metrov drug od drugega , čeprav jeinfrardeči sprejemnik , potrebne za to ni na voljo .
Formati

Čeprav oba modela predvajanje in snemanje na malih kaset , vsak uporablja nekoliko drugačno obliko. GV- D200 uporablja format Hi8/Digital8 , medtemGV- D300 uporablja miniDV . MiniDV jenovejši, boljši kot format Hi8 , prikaz 500 vrstic ločljivosti , v primerjavi s 415 za Hi8 in MiniDV trakovi so nekoliko manjši kot 8mm kasete.
Značilnosti

GV- D200 ponuja tudi funkcije, ki niso na voljo z D300 , vključno PB zoom, ki razširja predvajanje slike, neobvezno slikovne učinke ( sepija, črno- bela, itd ) in digitalnih učinkov ( še vedno , flash , itd . ) dodajanje za predvajanje , kot tudi " zero set spomin" za hitro iskanje določeno točko na traku . D200 prav tako prihaja z daljinskim upravljalnikom , medtemD300 ne.

  1. Sony PC101 Očala
  2. Sony Z5 Očala
  3. Specifikacijami Sony EV S700U
  4. Sony CD predvajalnik Navodila
  5. Sony sprejemnik Odpravljanje