1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Shranjevanje VCR trakovi

videorekorder ( VCR ) trakovi so plastične video kasete , ki običajno pridejo v obeh primerih plastike ali lepenke za shranjevanje. Ti primeri zagotovi ukrep zaščite za traku in mehanizem , ki ga vozi v videorekorder , ampak dolgoročno skladiščenje zahteva dodatne varnostne ukrepe . Trakovi morajo biti zaščiteni pred ekstremnimi temperaturami , predvsem toploto , ampak tudi od virov magnetizma , ki bi lahko izbrisali video in avdio signale . Tisto, kar potrebujete

plastike ali lepenke posod za shranjevanje s pokrovi
Proste Prikaži več navodil

1

Postavite VCR trak znotraj varovalnega kartonskem ovitku ali Hardshell primeru plastike za shranjevanje in kliknite pokrova zaprta na primeru .
2

Load trakovi v kartonu ali plastično posodo za shranjevanje s tesnim pokrovom za zadrževanje prah, umazanijo in škodljivce.

3

Hraniti v na hladnem in suhem prostoru , proč od virov vlage , kot so kleti vogalih ali na območjih , kjer je mogoče trakovi izpostavljeni visoki temperaturi , kot je na podstrešju ali na neposredni sončni svetlobi . Posoda naj bo oddaljen od vseh magnetnih virov , ki bi lahko po nesreči izbrisali posneti material.

 1. Kako narediti časovnega snemanja na Magnavox H2160MW9 HDD in DVD-snemalnik
 2. Kako do čistega Laptop DVD
 3. Zgodovina Toshiba Stereo VCR Modeli
 4. Kako naložiti VHS kaset Adapter
 5. Kako delati DVD Remote
 6. Kako za snemanje na videorekorder z nobenega zunanjega sprejemnika
 7. Kako povezati DVD- VCR Ready TV Cable