1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Sanyo VCR Specs

Čeprav Blu- ray in DVD predvajalniki obvladujejo trg video elektronike , VCR igralci imajo svoje mesto , če si ne morete privoščiti nove igralce , ali še vedno želijo gledati VHS kaset . Sanyo je podjetje elektronike, ki proizvajajo več različnih videorekorder . Njeni videorekorderji vsebujejo veliko podobnih lastnosti, kot so Hi -Fi zvok in oblikovne iztočnice . Pregledajo svoje specifikacije , da pridobijo boljše razumevanje Sanyo videorekorderja . Sanyo VWM - 710

Sanyo VWM - 710 ještiri- glava Hi- Fi stereo videorekorder . VCR ima avdio /video (AV) vhode na sprednji in zadnji del konzole. Avtomatski čistilec glavo fiksira video kasete , ki so vstavljeni v videorekorder . VCR vključuje tudi kabelsko vtičnico za povezavo kabla in satelitskih sprejemnikov v povezavi s televizijo . VWM - 710 je primerna za majhne otroke za uporabo. Filtriranje jezik tehnologija omejuje grde besede iz uhajali iz trenutno predvaja video posnetke .
Sanyo VWM - 950

Sanyo VWM - 950 jenadgrajena različica VWM - 710 . VCR uporablja štiri glave Hi -Fi stereo zvok . Ima AV vhoda v sprednji in zadnji strani konzole . VWM - 950 ima trijezični prikaz na zaslonu. Druge funkcije vključujejo samodejni izklop , samodejno ponavljanje , in samodejno sledenje . Hitro funkcija snemanje s posname video na kaseti glede na vaš ukaz. VCR vključuje daljinski upravljalnik, dve bateriji AA , in RF- 75 - ohmski koaksialni kabel .
Sanyo DVW6100

Sanyo DVW6100 jedual VCR in DVD predvajalnik . DVW6100 predvaja DVD , DVD - RW in VHS kaset . Poleg tega ,VCR predvaja CD in MP3 zgoščenke . VCR ima podporo za 3D prostorski zvok in vključuje analogni stereo izhod za . DVW6100 vključuje TV Guardian tehnologijo, ki samodejno zazna in filtrira kletvice od DVD-jev in video kaset . VCR vključuje AV izhoda na sprednji in zadnji strani konzole. To vključuje daljinski upravljalnik , kabel, in navodila za uporabo.

 1. LG prenosni DVD predvajalnik medijskih Vrste
 2. Kako Legally Kopiranje Commercial DVD-jev
 3. Ali Nadgradnja Make Difference
 4. Kako spremeniti v digitalnega video zapisa na DVD
 5. Kako v prikrivati ​​BD - P1500 Blu - ray predvajalnik
 6. Kako igrati datotek na Sony DVD predvajalnik
 7. Kaj jeVTS IFO datotek ?