1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako do čistega video snemalnike

Od časa do časa , lahko videorekorderji umažejo pred prahom ali uporabe . To lahko povzroči zrnate sliko in bi lahko povzročilo obiskov v lokalni trgovini popravilo elektronike za draga popravila . Z malo vzdrževanja , lahko podaljša življenjsko dobo vaše naprave . Tisto, kar potrebujete
praznega belega papirnati trakovi, približno 1 centimeter s 3 cm Neomejeno bombažne blazinice (število je odvisno od tega, kako umazanostroj )
izopropil alkohol, čisto brez dodatkov

Prikaži več navodil

1

Poišči brisanje glavo videorekorderjem , ki se nahaja na levi strani krogu branja /pisanja glavo. Saj veš branja /pisanja glavo, ker je videti kot poševni valj in je ponavadi v sredini vezju videorekorderjem . Blizu bralno /pisalna glava , boste našli brisanje glavo, ki izgleda kot štrlečim valja s trakom iz gume . Brisi glave obrišite z vatirano palčko , ki se uporablja z nekaj kapljicami izopropil alkohol . To storite tako, da greste z leve proti desni v gibanju pometanje. Postopek ponavljajte, dokler bombažne blazinice zbrati več nobene prah . Morda boste morali uporabiti nekaj brisov , odvisno od tega, kako umazano so glave .
2

Pojdi na avdio in nadzora glavo. Nahaja se na desno ali nekje blizu branja /pisanja valja. Avdio in nadzor glava je sestavljen iz dveh zrcalno plošč , nasproti drug drugemu pod rahlim kotom . Čist s predlogom pometanje z vatirano palčko dabbed z alkoholom in sproti nadomešča bombažne blazinice , dokler se zbirajo umazanija .
3

Poišči pritisni valj in Revolverska . Ponavadi se nahaja poleg avdio in nadzorni glavo . Revolverska jeizbuljene srebrna valjaste oblike objave . Ob njej ješčepec valj , ki izgleda kot kolutu. Opazili gume na kolutu in koliko umazanija in prah se zbira . Čist s predlogom pometanje z vatirano palčko dabbed v izopropil alkohol in ponavljajte, dokler ni vidna umazanija .
4

Get bele trakove papirja in uporabljati nekaj kapljic izopropil alkohol polovici papirja . Ne namakajte papir, ampak ga je dovolj, da ostane močna in učinkovita za zbiranje umazanije in prahu . Našli dve ali štiri branje /pisanje glave . Ko boste našli jeklenke , čisto vsak valj z dajanjem mokri del papirja proti cilindru nežno . Z drugo roko , vrtenje valja v smeri urinega kazalca . Nadaljujte čiščenje in zamenjavo trak papirja , dokler umazanija ali prah je vidna.
5

Očistite vse kažipotov , ki jih lahko najdete . V kažipotov so bele plastične valji na tankih kovinskih valjev. Očistite z vatirano palčko dabbed v izopropil alkohol in nadomestiti z novo blazinico , kadar je to potrebno. Počakajte vsaj 15 minut, za vse komponente , da se posuši in montažna video kamero .

 1. Kako odpraviti težave Insignia Player
 2. Težave pečal DVD predvajalnik preko videorekorderja
 3. Opredelitev DVD Rip
 4. Kako narediti Durabrand DVD predvajalnik Region Free
 5. Kako odstranim zaščito pred pisanjem z DVD-R?
 6. Kako ustanoviti RCA VCR
 7. Kako priključiti DVD predvajalnik na 60-palčni televizor Sharp Aquos s kabli AV