1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Emerson VCR Poravnava postopki

Da bi zagotovili, da vaš Emerson VCR se opravljajo na optimalni ravni , boste morda morali poravnati avdio, video snemanje in predvajanje vezij. Frekvenčni generatorji vam omogočajo, da se potrdi , da so vaši VCR vezja na želeno raven predvajanja. Osnove

Vsako avdio in video vezje v VCR funkcij na določeni ravni frekvence. Sčasoma se te vrednosti lahko postane spremenjeno in potrebujejo pozornost za opravljanje na optimalni ravni . Ko jeVCR poravnani , lahko pride doopaznega zmanjšanja v avdio in video izhodom .
Frequency Generator

morate generator frekvence za opravljanje pravilno poravnavo za Emerson VCR. Generatorfrekvence mora imeti razpon nihanja med 1 Hz in 10 MHz . Moral bi meriti vsako vezje in ga primerjajte s specifikacijami, določenimi v posebnem priročniku servis VCR je .
Postopek

opraviti poravnavo za določen krogotok , bi morali postaviti svoj ​​frekvenčni generator v načinu sweep z pravilnem obsegu , ki je programirana v njem. Nato lahko prilagodite ojačevalnikov za vezje , dokler se ne prilega v območju , ki jegenerator frekvence merilnega za . Ta postopek lahko ponovite za vsak tokokrog , ki je iz svoje lege .

 1. Kako programiram daljinski upravljalnik Sony DVD?
 2. Kako zamenjati pogon DVD v prenosnem računalniku
 3. Kako povezati prenosni DVD predvajalnik z zvočnim sistemom
 4. Kako priključite DVD-snemalnik na moj DirecTV DVR Panasonic Plus
 5. O videorekorderja
 6. IC Chip Identifikacija
 7. Kako prst Movie zbirke