1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> Prenosni DVD predvajalniki

Kako popraviti prenosni DVD predvajalnik

Če je vaš prenosni DVD predvajalnik ne deluje pravilno , je lahko zelo moteč , še posebej, če ste na dopustu in so odvisni od DVD predvajalnika , da bi odvrnilo svoje otroke v avtu ali letalom potovanje . Tukaj je nekaj korakov, ki jih lahko sprejme, da vidim, če lahko odpravite prenosni DVD predvajalnik sebe , preden bi ga na servis . Tisto, kar potrebujete
varovalko
vate
čiščenje diska
Paperclip
Prikaži več navodil

1

Poskusite čiščenje diska, DVD predvajalnik pravi: " No Disc ". Ploščo je mogoče le preveč umazana zaleče , da se glasi .
2

Preverite nastavitve DVD slike , če se zdizaslon squished ali neuravnoteženo. Če je vaš DVD predvajalnik ustanovljena za širokozaslonskem film in ste predvajal film z rednimi dimenzij (ali obratno ) , boDVD predvajalnik squash ali raztegne sliko.
3

Ročno izmet DVD , če dobi DVD pladenj DVD predvajalnika je zaljubljen zaprta . Nežno vstavite varovalko ali sponko za papir v luknjo za odpiranje DVD predvajalnika inDVD predvajalnik bo odprla in izvrže DVD.
4

DVD predvajalnika očistite s čistilnim diskom , če je vaša slika hrani zamrznitev v sredi filma . Čiščenje diskov je mogoče kupiti povsod, kjer so DVD predvajalniki prodajajo . Če to ne deluje, boste morda morali plačati za profesionalno čiščenje.
5

Preverite baterijo, če je vaš prenosni DVD predvajalnik ne vklopi . To je lahko le , da jebaterija mrtev ali nizka . Poskusite priključiti prenosni DVD predvajalnik v vtičnico in videli, če ima tam. Če je tako, poskusite z novo baterijo .
6

Posvetujte se s trgovino, kjer ste kupili DVD predvajalnik. Morda imajo nekatere tehnike za odpravljanje težav, ki jih lahko delim z vami .
7

Preverite spletno stran proizvajalca za vašo blagovno znamko prenosni DVD predvajalnik . Večina strani bo imel odseku odpravljanje težav , in večina vprašanja so bila postavljena pred .

 1. Kako Skrij Cable DVD Žice
 2. Kako priključite DVD-snemalnik na TV & satelitski sprejemnik potrebuje
 3. Kakšne so prednosti in slabosti DVD-R-jev?
 4. Kako ustvariti DVD mapo Uporaba Power2Go
 5. Kako namestiti DVD predvajalnik na starejše TV
 6. Kako povezati videorekorder & DVD predvajalnik z Converter Box
 7. Kako spremeniti koda regije na Samsung DVD snemalniki