1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> Prenosni DVD predvajalniki

Kako Primerjaj Prenosni DVD predvajalniki

prenosni DVD predvajalnik je super, da so, ko ste na poti . Ali ste na dolgem letu ali boste potrebovali nekaj zabavati otroke ,prenosni DVD predvajalnik jevelika naložba . Ko primerjate prenosni DVD predvajalniki , poskrbite, da vključujejo stvari, kot so vzdržljivost , podprte formate , cena, posebnosti in videz. Navodila

1

iskati in primerjati cene . Cena je tisto, kar večina ljudi uporablja za ugotavljanje , kateri prenosni DVD predvajalnik izbrati. Na srečo so se cene prenosni DVD predvajalniki dramatično padla v zadnjih nekaj letih .
2

preučile, katere vrste datoteke formati prenosni DVD predvajalniki podporo. To jedobra ideja, da izberete prenosni DVD predvajalniki , ki podpirajo CD-je, DVD-je, CD-R , CD -RW , DVD -R in DVD-RW .
3

Primerjava velikosti monitorja . Ker so prenosni DVD-ji za vožnjo njihovi nadzorniki so majhne . Dve najpogostejši velikosti monitor vključuje 7 cm in 9 cm .
4

Ocenite zasnovo prenosni DVD predvajalniki . Poglej za DVD predvajalnik , ki ima barvo in slog , ki vam je všeč . Glej tudi , če imamonitor Swivel mountigralec ali čemonitor miruje .
5

Ugotovite, če se prenosni predvajalniki DVD , ki ga primerjajo lahko zasvojen v avdio vizualni sistem vašega vozila .

6

Raziščite funkcije, ki jih vsak prenosni predvajalnik DVD -ju. Bodite pozorni na stvari, kot so daljinsko upravljanje, snemljivimi monitorji , slušalke, torbica in USB vrata.

  1. Kako dekodirati DVD predvajalniki
  2. Kako Primerjaj HD DVD predvajalniki
  3. Kako kupiti Sony DVD predvajalniki
  4. Kako AV Out Prenosni DVD na TV lahko
  5. Kako Primerjaj DVD na VHS