1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> Prenosni DVD predvajalniki

Kako kupiti slušalke za prenosni DVD predvajalnik

Če boste vzeli prenosni DVD predvajalnik na ravnini , to jedobra ideja, da vlagajo v par slušalk za potovanja. Ne samo, da boste opravljali svoje sopotnikeuslugo , boste tudi uživali boljšo kakovost zvoka , ko kupite prave slušalke za svoj prenosni DVD predvajalnik . Navodila

1

Najprej glede na velikost in obliko slušalke , ki jih želite nositi . Glede na vaš okus in udobje , boste morda raje uho brsti ali športne slušalke tradicionalnih over-the- glavi slušalke .
2

Kupi ear - bud slušalke , če ste bolj ukvarjajo s prenosljivostjo kot kakovost zvoka. Medtem ko obstajajo zelo dobri ušesnega modelov na trgu , te lahke slušalke ne zagotavljajo enako raven jasnosti kot pa njihovi večji bratranci in lahko povzroči nelagodje pri ušesu , če nosite predolgo obdobje .
3.

Poglej v par lahkih športnih slušalk, ki so oviti okoli zadnji strani glave in počitek čez ušesa , če iščete slušalke z bolj uglajeni obliki . Medtem ko so ti običajno cenejši od večjih modelih , niso trajne .
4

Razmetanjemalo , ko kupite par hrup top -of -the-line preklic v polni velikosti slušalke. Ti modeli nimajo prenosljivost manjših slušalke , ampak bo prinesel bolj jasno , digitalno kakovost zvoka , medtem ko blokira ven hrupa v okolju je bilo ugotovljeno med letalom potnih in drugih hrupnih situacijah .
5

Izbirate lahko med pasivno in aktivno šumov , ko ste izbrati vaš par high - tech slušalk. Pasivna šumov se običajno doseže z zapiranjem celotno uho ali sluhovoda z uho kosu , da se ustvari ščit pred zunanjimi šumi . Aktivno šumov uporablja programirana vezja, da dobavljajo samo zvoke , ki jih želite slišati , kot soundtrack za vaš najljubši DVD.
6

Preverite koli par slušalk na osebo , preden kupiš. Večina drobno bodo ponudili testnih modelov za vas, da preizkusite v trgovini. Prav tako lahko pritisnete na izkušnje drugih , ki jih je videti uporabniške pregled vaših najljubših modelov na spletu .

 1. Kako povezati DVR z Cable Box
 2. Kako kavelj videorekorder satelitski sprejemnik
 3. Kako Čisti Sony BluRay Z brezžičnim internetom
 4. Kako povezati VCR na računalnik preko USB
 5. Kaj jeDVD Video Disc Rabljeni Za ?
 6. Kako priložite računalniški monitor z DVD predvajalnikom
 7. Blu - ray predvajalniki Vs . DVD predvajalniki