1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> Prenosni DVD predvajalniki

MINTEK DVD Odpravljanje

MINTEK DVD predvajalniki so ceno na spodnjem koncu spektra v prenosni DVD trgu . Odpravljanju težav si je verjetnoboljša alternativa kot bo na servis , ki je lahko stroškovno previsoki v primerjavi z nakupom novega igralca . Z upoštevanjem teh strategij , boste morda lahko , da se vaš MINTEK spet deluje. Napajanje

Preverite baterije , da vidim, če jih je treba napolniti . Po preverjanju napajalni kabel , odstranite baterijo iz predala pod njim MINTEK in preverite Kovinski stiki . Nekaj ​​robčki z majhnim kosom jekleno volno nad stike baterije in kontaktnih plošč znotraj DVD predvajalnikom lahko ponovno vzpostavi povezavo , potem pa lahko polnite.

Čeenota predvaja ko je priključen naelektrično vtičnica , vendar ne bo deloval tudi po polnjenju baterije , bo paketnadomestno baterijo verjetno rešili problem . Prav tako , preverite baterije v daljinskem upravljalniku in jih po potrebi zamenjajte . Baterijskih vložkov v MINTEK modela DVD 1710 prodana med letoma 2002 in 2005 je biložarišče družbe odpoklic zaradi zaskrbljenosti glede eksplozijo baterije med polnjenjem .
Reševanje dreaded " NO DISC " Sporočilo

Če ste lastnik DVD predvajalnik ali dve , verjetno ste obravnavali siten " nO DISC " sporočilo o napaki . To se zgodi, koDVD laser objektiv ne more prebrati digitalnih podatkov off disk. Seveda,DVD- je v MINTEK , vendarlaser objektiv ne more "videti" ga .

Prvi korak na poti do pravnega sredstva , je za čiščenje leč z DVD čistejše. Zdi se, tako kot DVD , samo tam jemajhen , mehko krtačo pod katerimi bi se hitro vrti v objektiv , da odstranite prah in niti . Če se sesalec ne deluje v prvem poskusu , postavite kapljico drgnjenje alkohola na krtačo in daje čistejše drugo spin.

Notranje zadeve

lahko odvijte spodnji pokrov MINTEK in preglejte notranjost glede znakov poškodb , kot so pretrgane žice prej pritrjeni na vezje. Če ste usposobljeni s spajkalnikom , reattaching pretrgane žice jehitra rešitev . Medtem ko ste v enoti , bolj temeljito očistite laser objektiv z vato , namočeno v drgnjenje alkohola . Počakajte, da alkohol povsem izhlapi , preden vstavite DVD. Lahko pa tudi preverite cilindrično varovalko na zadnji strani ohišja in ga po potrebi zamenjajte . Če jesteklena cev zakrili aližica v notranjosti razdeljena , zamenjajte varovalko .

  1. Denon Al24 Odpravljanje
  2. Phillips DVD predvajalnik Odpravljanje
  3. Odpravljanje težav JVC DVD predvajalnik
  4. Toshiba DVD predvajalnik SD- 3900 Odpravljanje
  5. Kako popraviti MINTEK Prenosni DVD