1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> Prenosni DVD predvajalniki

Mobile Entertainment DVD predvajalniki

Za zabavo na poti ,prenosni DVD predvajalnik jepriročna rešitev . Najnovejši modeli ponujajo visoko kakovost, široki ogled in različnih dodatkov . Skoraj vsi bodo imeli več formatov , vključno posnetih in večkratno zapisljivih CD-jev in DVD-jev , vendar je vedno vredno preverjanje specifikacij , preden kupiš. Sony FX950 Vrtljivi zaslon

Ta prenosni DVD predvajalnik ima 9- ​​palčni LCD zaslon , ki zglobi , da bi vam najboljše zornim kotom . Ponuja 7,5 ur trajanja baterije , in prihaja z avto adapter za polnjenje na poti. Twin slušalke vam omogoča gledanje filmov z več kot eno osebo . Vključeni so tudivzglavnik nosilec , dober za zadaj na teh dolgih potovanjih avto . FX950 ima USB priključek , tako da lahko prenesete filmov, glasbe in fotografij iz računalnika. Naprava predvaja tudi DVD-jev.

Philipsov prenosni DVD-predvajalnik s HDTV

kompaktni 7- palčni DVD predvajalnik , ta model Philips prihaja z dodano bonus digitalno televizijo sprejemnik . To vam omogoča, da prejmete free- to-air (FTA) kanali na poti. Antena je v celoti snemljiva , tako da lahko ga shranite stran, ko boste uporabljali samo funkcijo DVD . Poleg tega lahkopredvajalnik povežete s katero koli zunanjo anteno , ki vam pomaga priti močnejši signal . Prav tako se ponaša 3 ur predvajanja z enim polnjenjem baterije , in 180 -stopinjskim vrtljivim zaslonom za več zornih kotov gledanja. Na voljo je z AC in vžigalnik adapter .
Panasonic LS86

8,5 - palčni široki zaslon igralec Panasonic jedober sopotnik za dolge vožnje , saj ima 13,5 ur predvajanja s samo enim polnjenjem. Zaslon zasuče insvetlost je nastavljiva za lažje gledanje v različnih pogojih. Območje Panasonic prenosnih DVD predvajalniki so namenjeni tudi za domačo uporabo. So režo enostavno priklopno postajo Panasonic , tako da lahko gledam filme na namizju. Zagotavljajo virtualni prostorski zvok preko dveh zvočnikov ali popolni prostorski zvok , ko zasvojen do obstoječega sistema za domači kino .
Moč ACOUSTIK HDVD -9

Za vodenje otroke zabavali na dolgih potovanjih avto , kaj zaslone , vgrajene v naslonjala za glavo ? Univerzalni sistem vzglavnik elektrarne ACOUSTIK je ima 8,8 - palčni monitor z nadzorom z zaslonom na dotik . DVD-ji naloži v stranskem delu naslonjala za glavo ,USB ali SD kartico vnos je na voljo tudi. HDVD -9 Paket vključuje dve daljinski upravljalniki in brezžične slušalke , in je na voljo v štirih barvah, ki se ujemajo z vašo Avtoprevleke .

  1. Kaj iskati v Blu -ray DVD predvajalnik
  2. Blu - ray predvajalniki Vs . DVD predvajalniki
  3. Nakupovanje vodič za Blu- ray DVD predvajalniki
  4. Kako dekodirati DVD predvajalniki
  5. Blu - ray Vs . DVD