1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako narediti DVD- kakovost filmov doma

Zdi se preprosto. Tvoj oče ali mama strel domačih filmov , ko ste bili še otrok . Zakaj jih ne štrli , jih ustrelil z mini DV kamero in jih uredite v DVD ? Če poskusite , boste mečejo večino kvalitete , da vaši starši delali tako težko ujeti . Če želite dobiti najboljše DVD iz vaše družine domačih filmov sledite naslednjim korakom . Navodila

1

spoštujejo material . To nipoceni in umazan način . To jenačin za ohranitev vaše družine neprecenljive slike, ki so na poslabšanje na dan, tako da jih prenese v digitalno obliko , ki lahko traja v nedogled . Prvič, ko sem to naredil z očetovih domačih filmov , sem bil presenečen na pozitivne reakcije iz mojih bratov in sester , ampak še bolj presenečeni nad tem, kako navdušeni so bili njihovi otroci . Za njih so bili njihovi starši modre , močne številke . Če želite videti svoje starše, saj je bil otrok odpiranje oči .
2

Get najboljši možen digitalni video vira posnetke iz originala . Obstaja nekaj krajev , ki se zdaj začenjajo digitalizacijo celotne filmske knjižnice za arhiviranje. Konvergenca Corporation , najbolj znana po svoji zemlja zlom urejanje sistemov nekaj desetletij nazaj , se je pravkar začela množično digitalizacijo poslovanja , kjer bo svoje izvirno filmsko posnetkov v 16mm , Super 8 ali Visoka 8 in skozi TELECINE ga pretvori v digitalne datoteke pripravljena za urejanje. Podrobnosti so na www.ConvergenceCorporation.com Če lahko uredi sistem ročaj najboljši način, da se pripraviš za DVD authoring je zahteva vsaj 50 Mb /s MPEG - 2 I-frame datoteke .
3.

Knjiga čas na tELECINE , ki bo prenesel svoj ​​film na trak . Ker je High Definition postopoma nadomešča uporabo filma pri televiziji , se veliko poklicnih zmogljivosti premalo . Če živite v večjem mestu , verjetno imate lokalno TELECINE objekt . Jo poklicati in vprašati, če je obdelal svoj ​​film s formatom . Sedi poleg operaterja . Povej mu , da bo vaše posnetke v televizijskih očala , vendar nadzoruje prenos . Na nacionalni ravni , bo Spectra film in video ročaj nenadzorovane prenos vaših filmov na trak po ugodni ceni . Spletna stran Spectrino je http://www.spectrafilmandvideo.com
4

Razumeti proces digitalizacije . Ko skenirate filmski okvir z okvirjem, jo vzorec . Svetilnost ali svetlost del slike se vzorčijo 4-krat inBlue manjšasvetilnost ( PO ) in rdeče manjšasvetilnost ( Ry ), se vzorčijo tudi . Visoke formati end , kot so Digital Betacam ali DV - 50 vzorca tako in RY dvakrat , za 4:02:02 vzorec. Lahko naložite te posnetke v vašem urejanje sistema na 4:02:02 v obeh AVI MPEG -2 , poliranje predstavitev in nato ustvarite končnih datotek MPEG- 2 na 4:02:00 , ki bo oblikovana vaših DVD-jev . Vendar pazi pomočjo mini DV , DV- kamera , DVC- Pro ali HDV kot destinacija digitalizacije . Prvič , vse te oblike so na relativno nizko stopnjo podatkov 25 Mb /s . Drugič seBY in Ry vzorči le enkrat na štiri vzorce svetilnosti . Ta 04:01:01 vzorčenja bo na koncu na DVD-ju na 4:01:00 , dejansko metali proč polovico svojega barvne informacije . Če je mini - DV je tvoja edina možnost , gre za to. Vendar , če lahko vaše urejanje sistema ročaj hitrost prenosa podatkov in zagotavljanje nestisnjeni rezultate , sefilm prenese bodisi DVC- Pro 50 , D- 9 ali Digital Betacam . Tudi Betacam Sp willl videti bolje na DVD-ju kot mini DV . Dodatno kakovost slike , je vredno.
5

Pred montažo sestavite svoj ​​zvok . Ali malo detektivsko delo . Morda vam veliko sreče , kot sem storil, in najti kakšno staro zvočni posnetek , ki ga lahko digitalizaciji v vaš urejanje sistema . Vaša družina bo navdušen, če lahko predvajate glas ljubljene osebe , ki je ni več tukaj . Zavedam se, da če ste sami pomagajo pri komercialnih zvočnih posnetkov dobe , ste kršili avtorske pravice . To niso videoposnetke, ki jih želite objaviti na You Tube
6

Vzemi si sveže prenese breme; . Ga vstavite v vašem urejanje sistema , dodajte slike in zvoka , se uredi stran. Ko ste zadovoljni , prenos datotek z MPEG-2 za vaše avtorsko programsko opremo, kot je Mac DVD Studio Pro in Ulead DVD v delavnici za PC. Spodnji del programske opreme je lažji za uporabo, vendar ne dosega razpoložljivih funkcij.
7

imeti računalnik, ki vam omogoča, da opeklina DVD-jev. Imampar Pioneer vozi v mojem urejanje sistema ,104 in 110, enega za kurjenje duallayer DVD -9 ,drugi za ena plast DVD -5 je .
8

Burn vaše kopije in jih delite s svojo družino . Čestitam. Vi ste ohranil košček zgodovine.

 1. Kako povezati moj DVD-snemalnik na moj Panasonic televiziji
 2. Kako spremeniti v DVD predvajalnik za vse regije
 3. Kako, da obdržite Elektronske komponente Cool
 4. Kako Dokončno je Insignia DVD snemanje ?
 5. Kako uporabljati HDMI DVD predvajalnik Z HD Ready TV
 6. Kako ustanoviti Hotmail na Archos 5
 7. Kako za snemanje na videorekorder JVC