1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako spremeniti Commercial VHS kaset na DVD na računalnik

Ali nekaj starih VHS kaset želite pretvoriti v DVD? To lahko traja nekaj časa za pretvorbo VHS kaset na DVD-je , vendar boste prihranili denar . Proces je enostavno, če sledite tem korakom . Tisto, kar potrebujete
računalnik z DVD gorilnika
Blank DVD jezik VHS kaseti
VHS predvajalnik
Avdio /Video kabli
videokamere /Video kamera
Video urejanje programske
Firewire kabel
zunanji trdi disk (neobvezno)
Prikaži več navodil

1

Vklopite računalnik in VHS predvajalnikom . Odstranite avdio /video kable , ki povezujejo na videorekorder na vašo televizijo . To so tri barvne vrvice s tremi ( bele , rdeče in rumene ) priključke na obeh koncih. Postavite en niz fantov v "out" oddelku signala videorekorderja . Postavite drugem koncu fantov v "V " sekcija signala video kamere .
2

Postavite VHS kaseto v videorekorder . Vklopite kamero. Nastavite kamero , da namesto za snemanje igrajo način . Priključite kabel Firewire v kamero. Priključite drugi konec v računalnik .
3

Odprite video program za urejanje . Izberite "kapitan " orodje . To vam omogoča, da posnamete video datoteke in jih shranite v program. Če potrebujete več prostora , nato pa priključite zunanji trdi disk in jo shranite na trdi disk . Push "Play " na videorekorder in nato pritisnite gumb " Record " na vašem računalniku video program. Dovolite,video, ki se ujeli . Ko pridete do konca VHS kaseti , preprosto hit "stop" na obeh vašem programu za urejanje in videorekorderja .
4

ujeli Datoteka bo šel v svojo "Postavke" seznamu. Izberite ga in ga povlecite na delovnem bar. Izvoz delovnega vrstico tako, da ustvarja stalen video datoteke , ki jih lahko zapišete na DVD ali celo predvajanje na vašem računalniku .
5

Postavite prazen DVD v DVD-jev . Izberite svoj ​​program DVD- pereč in izberite datoteko , ki se zažgal . Dovolidisk , ki se sežgejo in odstranite ob zaključku. Pravkar ste pretvori VHS na DVD v računalniku .

 1. Kako priložite računalniški monitor z DVD predvajalnikom
 2. Kako priključite brezžični vmesnik za Samsung Blu Ray Player
 3. Kako povezati DVD na TV & Sprejemnik
 4. Razlika med BD- C6900 in BD- C5900
 5. DVD predvajalnik Težave
 6. Kako odstraniti Horizontalne Waves VHS Tapes
 7. Kopiranje VCR trakovi