1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako spremeniti Commercial VHS kaset na DVD na računalnik

Ali nekaj starih VHS kaset želite pretvoriti v DVD? To lahko traja nekaj časa za pretvorbo VHS kaset na DVD-je , vendar boste prihranili denar . Proces je enostavno, če sledite tem korakom . Tisto, kar potrebujete
računalnik z DVD gorilnika
Blank DVD jezik VHS kaseti
VHS predvajalnik
Avdio /Video kabli
videokamere /Video kamera
Video urejanje programske
Firewire kabel
zunanji trdi disk (neobvezno)
Prikaži več navodil

1

Vklopite računalnik in VHS predvajalnikom . Odstranite avdio /video kable , ki povezujejo na videorekorder na vašo televizijo . To so tri barvne vrvice s tremi ( bele , rdeče in rumene ) priključke na obeh koncih. Postavite en niz fantov v "out" oddelku signala videorekorderja . Postavite drugem koncu fantov v "V " sekcija signala video kamere .
2

Postavite VHS kaseto v videorekorder . Vklopite kamero. Nastavite kamero , da namesto za snemanje igrajo način . Priključite kabel Firewire v kamero. Priključite drugi konec v računalnik .
3

Odprite video program za urejanje . Izberite "kapitan " orodje . To vam omogoča, da posnamete video datoteke in jih shranite v program. Če potrebujete več prostora , nato pa priključite zunanji trdi disk in jo shranite na trdi disk . Push "Play " na videorekorder in nato pritisnite gumb " Record " na vašem računalniku video program. Dovolite,video, ki se ujeli . Ko pridete do konca VHS kaseti , preprosto hit "stop" na obeh vašem programu za urejanje in videorekorderja .
4

ujeli Datoteka bo šel v svojo "Postavke" seznamu. Izberite ga in ga povlecite na delovnem bar. Izvoz delovnega vrstico tako, da ustvarja stalen video datoteke , ki jih lahko zapišete na DVD ali celo predvajanje na vašem računalniku .
5

Postavite prazen DVD v DVD-jev . Izberite svoj ​​program DVD- pereč in izberite datoteko , ki se zažgal . Dovolidisk , ki se sežgejo in odstranite ob zaključku. Pravkar ste pretvori VHS na DVD v računalniku .

  1. Kako spremeniti vaše kasete MiniDV na DVD na računalniku
  2. Kako narediti DVD Out of VHS Tapes
  3. Kako Pretvarjanje VHS in videokamera trakov na DVD
  4. Kako Pretvarjanje VHS kaset na DVD za en stroj
  5. Kako Pretvarjanje VHS na drobno na DVD ?