1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

DVD kopiranje Orodja

Obstaja več razlogov za kopiranje DVD. Če ste varnostno kopijo podatkovnih datotek na DVD , da je pametno, da bi dodatne izvode v primeru, kaj se zgodi z izvirnikom . Ker traja tako dolgo, da kodiranje filma na DVD-ju , nekateri navdušenci dom filmske gorijo " mojster " DVD in ga kopirajte za svoje prijatelje . Nekateri ljudje back- up tudi kopije svojih najljubših komercialnih DVD-jev, zaradi česar kopijo njegovega cenejši kot ponovni odkup poškodovanih izvirnik . DVD /CD razmnoževanje Strojna oprema

Če želite masovno proizvajajo več kopij DVD-jev ,DVD /CD razmnoževanje stolp jedobra strojna rešitev za izdelavo kopij brez vezave vaš primarni računalnik.

Ko to pišem , se cene modelov se gibljejo odnekaj več kot $ 100,00 na več kot $ 1,000.00 , odvisno od funkcij , ki jih potrebujete .

tri glavne pomanjkljivosti strojne opreme DVD duplikatorjih so, da ne morete kopirati iz enega medija v drugega , kot kopiranje CD-ja na DVD . Prav DVD + R ( 4,7 GB ) diskov ni mogoče kopirati na DVD z istim strojem R + DL ( 8,5 GB ). In vsak DVD, ki ima zaščito avtorskih pravic , kotfilm ste jo kupili v trgovini , ni mogoče kopirati z DVD razmnoževanje .
PC Solutions

Odvisno na vaše potrebe in računalniško opremo , obstaja več rešitev programske opreme na voljo , da vam pomaga kopiranje DVD-jev .

Roxio Easy Media Creator Nero , trenutno sta najbolj priljubljena Windows CD /DVD avtorska programov na trgu , tako vam omogočajo kopiranje DVD-jev , ki jih najprej ustvariti datoteko disk slike , shranjene na trdem disku in jo nato zapisovanje na DVD. Če ima vaš računalnik več DVD-jev , lahko preskočite disk image korak in kopirate iz enega diska nadrugega.

Pa ne bo niti program, vam ustvariti sliko diska z avtorsko zaščitenih DVD-jev ali podvajati jim od gorilnika do gorilnika . Z namenom , da bi kopirali komercialni DVD, morate najprej dešifrirati s posebnim DVD dekodiranje programske opreme, kot so Magic DVD Ripper ali drug DVD parajoč program. DVD parajoč programi unencode DVD in ustvarite mapo na trdem disku , ki vsebuje " VIDEO_TS " in " AUDIO_TS " mape , morate kopirati DVD z Roxio Easy Media Creator ali Nero .

Prav tako lahko kupite opremo , ki so posebej namenjeni za pretvorbo komercialnih DVD-jev, tako DVD Cloner ali Corel DVD Copy , od katerih je vsaka združuje kopiranje in pekoč funkcije v isto programsko opremo .

Kljub temu, da sta Roxio Easy Media Creator Nero lahko tako stisne DVD + R velikost DL datoteke , da se prilega na standardni DVD + R disk , ne vsi od teh programov, "quick kopija" lahko . Če nameravate kopirati komercialnih filmov na veliko cenejši DVD + R zgoščenke , morate poskrbite, daprogramska oprema izberete ima to funkcijo .

  1. Vrste DVD Copy Protection
  2. Zakaj ne bodoCD kopiranje na zunanji DVD gorilec ?
  3. Kako Kopiranje 8 mm na DVD ali CD
  4. Kako Kopiranje Beta trakov na DVD-ju
  5. KANGURU razmnoževanje DVD Navodila