1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako Prenos posnetih programov Od DVR z računalnikom prek ethernet

boDVR trdi disk sčasoma napolni z digitalnimi video posnetkov televizijskih programov , razen če so nekatere datoteke raztovorijo v drugo napravo , kot je računalnik. DVR snemalnik , opremljena z vrati Ethernet se lahko hitro povezan z računalnikom za prenos programov. Ker so video datoteke so digitalni , lahkomiš PC ali touchpad na prenosniku treba uporabiti , da povlečete in spustite datoteke iz DVR na trdi disk računalnika , tako da se ure programiranja lahko prenese v nekaj sekundah. Tisto, kar potrebujete
ethernet kablom
Proste Prikaži več navodil

1

Kabel za Ethernet na zadnji strani DVR in računalniku ali prenosni računalnik. Počakajte, da se " New Hardware zaznal " sporočilo , da se pojavi na računalniškem zaslonu .
2

Dvakrat kliknite na sporočilo strojno opremo za prikaz vsebine DVR trdem disku.

3

Odprite obstoječo mapo na računalniku , ki vsebujejo video datoteke , ali pa ustvarite novo mapo s klikom na " Computer" in izberete " knjižnice ", nato izberete " Videos ". Kliknite na gumb desno stran miške in izberite "New Folder" , da bi mapo za shranjevanje video datotek off DVR . Vnesite ime za mapo v prazen prostor , predvidenega za lažje prepoznavanje .
4

Kliknite in držite gumb miške na datoteke, shranjene na DVR za prenos na računalnik, nato pa povlecite datoteko s miško na video mapi ustvari na računalniku in spustite gumb . Ta kapljice kopijo video datoteke iz DVR na računalnik . Zgrabi več datotek hkrati, tako da pritisnete in držite " Control" (tipko Ctrl ) , ob kliku na vsake datoteke .

 1. Kako priti do VHS kaset Unjammed Od Player
 2. Kako popraviti št Disc Napaka na Philips DVD Player
 3. DVD Manufacturing Process
 4. Kako odkleniti NTSC DVD predvajalnik nareditiRegion Free
 5. BluRay Vs . DVDji
 6. Kako Program TV kanalov preko videorekorderja
 7. Kako Clone ISO datoteko na DVD-ju